НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » У Франції відбувся благодійний концерт на підтримку України

У Франції відбувся благодійний концерт на підтримку України

У Франції відбувся благодійний концерт на підтримку України
Читати grad.ua у  

У французькому місті Брест у вихідні відбувся концерт хорів на підтримку України. Його організаторами виступили представники об’єднання української діаспори «Іруаз Юкрейн».

Отак звучить українська музика сьогодні зі сцени міста Брест у Франції. Завдяки зусиллям місцевої української діаспори та переселенців тут у Бретоні з нашою країною, її культурою та нинішніми подіями знайомі не з чуток. Ось і на цей раз благодійний концерт на підтримку України зібрав 6 французьких хорів. Вони виконували пісні українською перед французькими глядачами. У цих місцях люблять співати. Особливо про море та свободу. Тому нікого не здивувало, коли до виступу хорів приєдналися українські переселенці з культовою піснею «Червона калина».

Активісти продавали зроблені власноруч сувеніри з українською символікою. За кілька годин представникам Іруаз Україна вдалося зібрати півтори тисячі євро, які підуть на закупівлю необхідного для української армії, а також на гуманітарну допомогу мирним жителям, які постраждали від російської агресії.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: