НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеські волонтери передали захисникам України 500 маскувальних сіток

Одеські волонтери передали захисникам України 500 маскувальних сіток

Одеські волонтери передали захисникам України 500 маскувальних сіток
Читати grad.ua у  

На першому поверсі у видавництві «Чорномор'я» протягом трьох місяців війни щодня збирається безліч людей, які плетуть маскувальні сітки для військових. Сьогодні волонтерський центр відзначає свій ювілей – українським захисникам передали перші 500 сіток. Плетінням зайняті люди абсолютно різного віку та професій. Всі вони мають на меті допомогти нашим воїнам.

Волонтери розповідають, що техніку плетіння сіток за час роботи трохи змінили та вдосконалили.

Українським воїнам передадуть також прапор України, на якому волонтери залишили 500 побажань – за кількістю переданих маскувальних сіток.

Раніше нашим захисникам передавали дитячі малюнки, – розповідають організатори волонтерського центру.

Крім того, у волонтерському центрі можна придбати патріотичні плакати, авторами яких стали маленькі одесити та місцеві волонтери. За отримані з продажу кошти волонтери виготовляють кровоспинні турнікети для українських захисників.

Прийти до видавництва «Чорномор'я» може кожен, хто хоче допомогти нашій армії. Графік роботи з 10-ї ранку до 18-ї вечора без вихідних. Організатори центру просять по можливості приносити із собою тканини темно-зелених та темно-коричневих відтінків для плетіння маскувальних сіток, а також продукти харчування тривалого терміну зберігання для територіальної оборони Одеси та ЗСУ.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: