НОВИНИ ГРАД » Новини » ВНО – 2020: что надо знать выпускникам

ВНО – 2020: что надо знать выпускникам

ВНО – 2020: что надо знать выпускникам
Читати grad.ua у  

В этом году на участие во внешнем независимом тестировании зарегистрировалось более 23 тысяч человек. Самыми популярными предметами для тестирования стали история Украины, математика, английский язык, география и биология.

Согласно новому графику, первые тесты пройдут в конце июня, рассказал директор одесского регионального центра оценивания качества образования, кандидат педагогических наук Анатолий Анисимов:

Міністерство освіти і науки України затвердило новий графік і все, що пов’язано з цим графіком, тобто новий календарний план підготовки до ЗНО. Ну, я так розумію, що ми зараз готовимося поки що проводити його в умах адаптивного карантину, але якщо після 22 червня буде взагалі знятий карантин, то ми його проведемо у звичайному порядку, бо у нас основна сесія незалежного зовнішнього тестування починається 25 червня, а завершується 17 липням.

Пробное тестирование планируют провести 15 июня.

Як і щорічно ми перед зовнішнім незалежним оцінюванням проводимо так зване пробне зовнішнє тестування. В цьому році воно планувалося 21 і 28 березня, но нажаль через карантин його перенесено і зараз вже відомі дати, коли ми будемо його проводити, це буде 15 червня українська мова і література і 17 червня – всі інші предмети.

Вскоре на страничках участников появятся специальные приглашения для участия.

До 4 червня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного тестування будуть розміщенні запрошення – перепустки для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Зараз, з 25 травня почався додатковий період реєстрації на додаткову сесію.

А для тех, кто по уважительной причине не сможет присутствовать на основной сессии, будет возможность посетить дополнительную.

Сама додаткова сесія, її планується провести з 23 липня до 11 серпня, графік ще не опубліковано, але найближчі дні він вже буде відомий і всі ті, хто з поважних причин не зможуть пройти тестування в основну сесію, вони зможуть це зробити в додаткову. Мається на увазі не тільки тих, хто зареєструється в даний період додаткової реєстрації, а й ті, хто не зможуть з’явитися, а й ті, хто не зможе з’явитися на пункти тестування під час основної сесії, ну зрозуміло з поважних причин.

Так же в этом году будет проводится тестирования для магистров, рассказал Анатолий Анисимов. Первый экзамен запланирован на 1 июля.

Планується проведення тестування для магістрів, єдиний вступний іспит це всі іноземні мови: англійська, німецька, французька, іспанська, хто яку вивчав, значить, яку бажає складати, це буде 1 липня і 3 липня для спеціальності, які дають правничі професії.

Если карантин продлят после 22 июня, тестирования пройдут с соблюдением необходимых санитарных требований – пообещали в центе оценивания качества образования.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: