НОВИНИ ГРАД » Новини » Документы об окончании 9 класса одесские школьники получат на e-mail

Документы об окончании 9 класса одесские школьники получат на e-mail

Документы об окончании 9 класса одесские школьники получат на e-mail
Читати grad.ua у  

В этом году пришкольные лагеря работать не будут. Под вопросом и проведение выпускных вечеров. Об этом рассказала директор Департамента образования и науки Одесского городского совета Елена Буйневич:

Пришкільні табори в місті працювати не будуть. Ми прийняли рішення якщо й буде послаблено карантин, що таке оздоровлення на асфальті як ми його називаємо, не є найактуальнішою проблемою, яку ми маємо сьогодні вирішувати. Будемо в першу чергу піклуватись про здоров'я наших дітей.

Проведение выпускных вечеров будет зависеть от условий карантина и эпидситуации в целом:

Що стосується проведення випускних вечорів, то це питання буде вирішуватись відразу після проведення ЗНО і звичайно в першу чергу воно залежить від той санепідситуації, яка буде на той моментів у країні і зокрема в Одесі. Якщо нам е надана можливість, будуть зняті обмеження, то випускні вечори можна буде провести, особливо їх визначну частину як вручення документів про освіту.

Копию свидетельства об окончании 9 класса вышлют по электронной почте, отметила Елена Буйневич:

Для дітей 9 кл., які завершують навчання, копії документів про освіту будуть надіслані на ваші електронні адреси, які ви залишите у закладі освіт. Крім того звертаю увагу батьків, якщо ваша дитина після 9 кл. не планує вступати до іншої школи чи іншого закладу освіти, вам не потрібно проводити якісь дії для того щоб дитина вступила до 10 кл. її переведуть автоматично.

Так что не исключено, что выпускникам придется придумывать онлайн-формат проведения выпускных вечеров, а рассвет встречать группами, если нормы не будут пересмотрены – то по 8 человек.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: