НОВИНИ ГРАД » Новини » Нацгвардейцы приступили к патрулированию одесских улиц

Нацгвардейцы приступили к патрулированию одесских улиц

Нацгвардейцы приступили к патрулированию одесских улиц
Читати grad.ua у  

С 1 августа охранять общественный порядок на улицах городов Украины будут пешие патрули Национальной гвардии. Военнослужащие будут работать в тех районах, где обстановка наиболее напряженная – говорят специалисты.

В нашем городе патрули военнослужащих Нацгвардии будут патрулировать Суворовский район. Об этом ТРК «ГРАД» рассказал пресс-офицер Южного территориального управления Нацгвардии Украины Владимир Белов.

З 1 серпня 2019 року військовослужбовці нацгвардії можуть заступати самостійно або з працівниками поліції. В залежності від криміногенної обстановки, яка складатиметься в місті несення служби, в данному випадку – це Одеса, будуть направлятися підрозділи нацгвардії в найбільш криміногенні або найбільш важливі райони населеного пункту. Є інформація що сьогодні військовослужбовці будуть нести службу в Суворівському районі,  адже на адресу військової частини поступило звернення, що в Суворівському районі багато випадків правопорушень.

Кроме того, военнослужащие патрулируют места отдыха и прибрежную зону – говорит офицер.

Під час курортного сезону військовослужбовці забезпечать також і курортний сезон по всьому узбережжю Чорного моря, починаючи від міста Южне і закінчуючи Кілійським районом. Під час несення служби військовослужбовці будуть одягнені у синю форму, вона розроблена спеціально для підрозділів охорони громадського порядку.

При себе нацгвардейцы имеют значок с личным номером и военное удостоверение

Під час несення служби військовослужбовці можуть пред’являти посвідчення за вимогою, якщо особа, яку перевіряють або затримують, потребує цього. Вона скаже:  пред’явіть, будь ласка, посвідчення, то війсковослужбовці за контрактом пред’являють посвідчення військовослужбовця Нацгвардії, а військовослужбовці строкової служби показують військовий квиток.

Перед патрулированием военнослужащие обязательно проходят спецподготовку

Кожного дня проводиться оперативна обстановка ГУ Нацполіції. За два дні до початку несення служби на адресу військової частини поштою приходить запит про залучення в тому чи іншому районі міста Одеси. Військовослужбовці готуються, з ними спілкуються офіцери-психологи, офіцери виховних відділень та структур, та готують особовий склад до тих чи інших дій в тому чи іншому районі.

 

В Одессе должно быть больше правоохранителей?
ДА
НЕТ
ДА 0%
НЕТ 0%
+913

Схожі новини

Коментарі