НОВИНИ ГРАД » Новини моди » Готуємось до весни: складаємо стильні жіночі образи
Готовимся к весне: составляем стильные женские образы
Читати grad.ua у  

З наближенням нового весняного сезону 2023 саме час познайомитися зі свіжими модними тенденціями, які ми зможемо впроваджувати у свої аутфіти. Ми зібрали ідеї, що надихають весняних нарядів, які ілюструють стилізацію трендових речей.

Найкращі вбрання на весну не просто готують нас до теплої погоди – це ідеальна протиотрута від затишного домашнього одягу та безлічі шарів об'ємного одягу минулих місяців. Ніщо так не позбавляє зимової хандри, як похід по магазинах, і за покупками варто відправитися в інтернет-магазин Miraton, де ви можете купити туфлі та інше взуття, а також модні аксесуари:

  • головні убори та рукавички;
  • гаманці, монетниці, ключниці;
  • ремені та сонцезахисні окуляри;
  • біжутерія, прикраси для волосся та багато іншого.

Окрім оригінальних брендових товарів за найвигіднішими цінами, на покупців чекають й інші численні бонуси.

На прикладах модних показів та луків fashionistas ми бачимо, що можливості для складання образів безмежні. Пропонуємо подивитись тренди: від ідеальної спідниці-міді до ефектних блейзерів і нового погляду на поєднання принтів.

Яскраво та зухвало

Нелегко носити три різні сміливі кольори і залишатися непоміченою, і таке творче вбрання відповідає всім вимогам до весняного стилю. Спробуйте скомбінувати топ із довгими рукавами з вирізами на плечах неонового забарвлення, асиметричну сумку контрастного кольору, вільні джинси з високою посадкою зв'яжуть образ воєдино. А найкращим доповненням такої цибулі стануть світлі човники.

Оновлений домашній одяг

Чи не готові відмовитися від затишних речей у 2023 році? Зробіть свої весняні аутфіти максимально зручними завдяки трикотажному комплекту в рубчик. Таке вбрання може бути повсякденним, якщо доповнити його масивними лоферами, або жіночним з туфлями на підборах.

Женская обувь

Краса в простоті

Тренч, як і раніше, актуальний навесні – модернізуйте його до 2023 року, поєднуючи з міні-сукнею та класичним взуттям. Стриманий двобортний тренч із бавовняного габардину кольору хакі чудово доповнять замшеві сліпери класичного дизайну з модним гострим мисом.

Повсякденний шик

Ефектне рішення – вбрання в чоловічому стилі з широкими шовковими брюками та класичними балетками з фактурною поверхнею, яке обов'язково стане вашим улюбленим чином для теплого періоду. Для верху підійде бавовняна сорочка-оверсайз на ґудзиках.

Несумісні кольори

Не бійтеся поєднувати традиційно відтінки, що конфліктують, наприклад, червоний і рожевий, і поєднувати їх з більш нейтральними забарвленнями. Наприклад, рожевий блейзер із червоною сумкою на трендовій ручці-ланцюзі. До речі в цьому образі буде пара туфель з квадратним носком, який як і раніше в моді.

Багатошаровість

Найпростіший спосіб зробити сукню-комбінацію придатною для мінливої ​​погоди – одягти її поверх сорочки, футболки або широких штанів. Додайте пару слінгбеків на підборах kitten heels для додаткового комфорту. Ще одна практична знахідка для створення багатошарових луків – кашеміровий жилет, незамінна річ у сучасному світі.

Поєднання принтів

Весна – час оновити свій стиль за допомогою грайливих малюнків. Спробуйте поєднувати спідницю-міді з анімалістичним принтом (зебри чи леопарда) із яскравим верхом.

Актуальність класики

Ви ніколи не помилитеся з класичним одягом. Цієї весни інвестуйте в найнеобхідніше, наприклад, в костюм, що ідеально сидить на фігурі, і вам завжди буде що одягнути. А якісний темно-сірий блейзер так само добре поєднується з відповідними брюками, як і зі сміливою спідницею-міді чи джинсами. Завершіть образ ефектними аксесуарами та взуттям – наприклад, із трендовим фігурним підбором.

Візьміть за основу наші ідеї, адаптуйте їх до свого індивідуального стилю і ваші аутфіти гарантовано будуть ефектними.




Схожі новини

Коментарі