НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Вбивство на озері Китай

Вбивство на озері Китай

Вбивство на озері Китай
Читати grad.ua у  

Трагедія сталася 25 травня на озері Китай між селами Червоний Яр та Приозерної Суворовської громади. Під час обстеження водоймища на човні отримав постріл у спину – у зону грудної клітки 47-річний мешканець Кілії. Попередньо встановлено, що куля від пневматичної зброї зупинилася у серці.

Події сталися близько п'ятої години вечора. Три особи: представник ТОВ, що орендує озеро Китай та два рибалки на моторному човні обстежили водойму на предмет діяльності браконьєрів. Раптом по плавзасобу почали стріляти з мосту, після чого постраждалий поскаржився на біль у ділянці грудної клітки. Він помер до швидкої допомоги.

На місце були викликані правоохоронці, які під час розшукових заходів затримали двох чоловіків у стані алкогольного сп'яніння, також було виявлено автомобіль ВАЗ 21099, у салоні якого було знайдено пневматичну зброю. Як з'ясувалося, постріл був зроблений 31-річним власником автомобіля, який залишив місце злочину, але на нього вказав один із свідків, який перебував у човні.

Підозрюваного затримано у порядку 208 статті КК України. Він зізнався у скоєнні злочину та зазначив, що не хотів нікого вбивати, а свій вчинок пояснив станом алкогольного сп'яніння.

Без батька залишилось двоє дітей.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: