НОВИНИ ГРАД » Авто » Якісні автозапчастини від VBavto – запорука безперебійної роботи автомобіля
Качественные автозапчасти от VBavto – залог бесперебойной работы автомобиля
Читати grad.ua у  

З часом кожен автомобіль потребує заміни певних деталей. Це відбувається тому, що кожна деталь має свій визначений ресурс, після закінчення якого необхідна заміна запчастин.

Довговічність автомобіля та його злагоджена робота потребують своєчасного проходження технічного обслуговування та заміни деталей. Важливо використовувати для заміни якісні та оригінальні автозапчастини, тому що від цього залежить злагоджена робота всіх автомобільних вузлів. Перевірені деталі для авто можна знайти в каталозі магазину VBavto, де представлений широкий вибір запчастин різних брендів за приємними цінами.

Асортимент деталей для автомобілів включає наступні категорії:

  1. Автозапчастини.
  2. Освітлення та електрика.
  3. Кузов та його складові.
  4. Товари для авто та хімія.

В розділі автозапчастини можна знайти деталі для двигуна, гальмівну систему, амортизацію, трансмісію, кермо, приводи, обігрів та інше. Категорія освітлення та електрика пропонує системи розжарювання та запалення, акумулятори та електропроводки.

В категорії кузов та його складові представлені багажники, капоти, двері, кабіни, елементи салону, колісні пари, пороги та накладки тощо. Розділ товари для авто та хімія пропонує широкий вибір аксесуарів, моторних та трансмісійних олив, герметиків, засобів та аксесуарів для діагностики транспортного засобу, антифризів тощо.

Автозапчасти VBavto

Як обрати запчастини для авто

Вибір автозапчастин потребує ретельного пошуку та підбору деталей, в залежності від марки, моделі, року випуску та комплектації транспортного засобу. Найбільш швидкий спосіб вибору деталі – пошук за vin-кодом.

Для цього необхідно ввести автомобільний ідентифікаційний номер у віконці пошуку запчастин. Знайти цей номер можна в технічному паспорті або під капотом автомобіля.

Також можна обирати деталі за моделлю машини – необхідно вказати марку, рік випуску, тип двигуна та кузова, модифікацію авто. Після цього ви зможете ознайомитися з переліком запчастин для авто, наявних на складі або доступних на замовлення.

Особливості вибору автомобільного акумулятора

Заміна акумулятора може бути необхідна в разі неправильної експлуатації автомобіля або після закінчення ресурсу деталі. Якісні автомобільні акумулятори дозволять використовувати транспортний засіб без виникнення проблем на тривалі дистанції. Проблеми з акумулятором можуть призвести до поломок таких систем, як блок управління мотором, генератор, різноманітні датчики та реле.

При виборі акумулятора важливо звернути увагу на такі критерії:

  • виробник;
  • дата випуску та розмір;
  • тип акумулятора та ємність.

Серед перевірених брендів акумуляторів виділяють: Yuasa, Bosch, Varta та Exide. Ці торгові марки добре зарекомендували себе серед власників авто та спеціалістів. Вони характеризуються надійністю, високою ефективністю та безперебійністю роботи.

Дата випуску деталі впливає на тривалість та ефективність експлуатації. Тому доцільно віддавати перевагу новим батареям, які були випущені приблизно пів року тому. Розмір акумулятора важливий для його установки. Запчастина повинна бути надійно закріплена, а її розміри мають відповідати параметрам кронштейна для кріплення.

Найбільш затребуваним типом акумулятора є свинцево-кислотний. Він характеризується такими перевагами, як низька вартість, наявність індикаторів стану, відсутність необхідності обслуговування та тривалий заряд.

Сьогодні набирають популярності гелеві AGM батареї, які відрізняються герметичністю деталі, тривалістю експлуатації, витримкою сильних навантажень та відсутністю необхідності обслуговування.

VBavto Bosch Auto Service




Схожі новини

Коментарі