НОВИНИ ГРАД » Статті » X-team – нові та бу запчастини для автомобілів
X-team – нові та бу запчастини для автомобілів
Читати grad.ua у  

Автомобіль – це незамінний аспект життя сучасної людини. Динамічний темп життя зумовлює потребу користування авто, завдяки чому значно підвищується рівень комфорту та з’являється можливість зекономити час на вирішенні повсякденних задач.

З часом кожен автомобіль потребує ремонту та обслуговування. Кожна деталь має свій ресурс, який закінчується. Тому виникає необхідність заміни деталей і проведення ремонту транспортного засобу. Сьогодні зростає попит на БУ запчастини, тому що це дозволяє зекономити гроші на покупці деталей і проведенні ремонту чи тюнінгу улюбленого авто. БУ деталі – це перевірений спосіб відремонтувати чи покращити автомобіль з мінімальними витратами.

На сайті магазину X-team представлений великий вибір автозапчастин для автомобілів Subaru та Nissan. Запчастини підійдуть для американських та європейських авто Subaru. Ви можете не лише замовити необхідні деталі, а й скористуватись послугами ремонту.

Асортимент запчастин для автомобілів

Каталог магазину пропонує великий вибір автозапчастин:

  1. Деталі з розбірки. В цій категорії представлені бу автозапчастини з розібраних авто із США або Японії. Перевагою покупки таких деталей є гарантія оригінальності та низька ціна продукції.
  2. Нові оригінальні деталі. Купуючи запчастини з цієї категорії ви можете бути впевнені в високому рівні якості та оригінальності. Нова оригінальна продукція коштує дорожче, ніж бу товари, при цьому ви можете бути впевнені в тому, що деталь буде тривалий час виконувати необхідні функції і вам не знадобиться знову ремонтувати автомобіль.
  3. Автозапчастини аналоги – нові деталі за низькою ціною, які не поступаються за своєю якістю. Обираючи товари із цієї категорії, ви можете зекономити гроші та бути впевненими у довгій безперебійній роботі автомобіля після проведення ремонту.

X-team – нові та бу запчастини для автомобілів

Переваги замовлення запчастин в магазині X-team

  • висока якість кожної автозапчастини;
  • доступні ціни на весь асортимент продукції;
  • деталі з розбірки проходять ретельну перевірку перед продажем;
  • наявність великого асортименту автозапчастин – оригінальних нових, бу та аналогів;
  • оперативна доставка по всій Україні;
  • можливість само вивозу продукції в м. Київ.

Замовлення деталей в магазині X-team відбувається дуже просто і швидко. На сайті є зручний фільтр, який дозволить вам знайти необхідну деталь максимально швидко. Для замовлення продукції вам слід заповнити просту форму на сайті.

Власники автомобілів можуть надіслати VIN-код авто, щоб знайти запчастини, які стовідсотково підійдуть для вашого транспортного засобу. При виникненні питань або проблем під час вибору продукції або оформлення замовлення, ви можете зв’язатися з менеджерами магазину, які проконсультують та допоможуть замовити необхідні товари.




Схожі новини

Коментарі