НОВИНИ ГРАД » Статті » Чому краще купувати Mercedes у офіційного дилера?
Почему лучше покупать Мерседес у официального дилера?
Читати grad.ua у  

У офіційного представника виробника можна придбати нове авто. Є можливість купити перевірений автомобіль Мерседес із пробігом. Власникам куплених ТЗ є технічне обслуговування в сертифікованому сервісному центрі. На автотранспортні засоби з конвеєра діє офіційна гарантія.

Переваги покупки у офіційного дилера

«Автомобільний Дім Україна-Мерседес Бенц» - найдосвідченіша і найбільша компанія, що реалізує автомобілі цієї марки. Займає понад 65% українського ринку. Завод-виробник видав сервісному центру сертифікат проведення малярно-кузовних робіт.

Звертаючись до дилера, клієнти користуються такими основними перевагами співпраці:

  • широкий асортимент нових моделей - від седанів та хетчбеків до мінівенів та малотоннажних ТЗ; 
  • можливість скористатися послугою Trade-in — на запит менеджер оцінить авто та запропонує варіанти відповідно до вимог клієнта;
  • повний супровід угоди купівлі-продажу, а також допомога у виникненні питань у процесі експлуатації транспортного засобу;
  • наявність сертифікованого виробником центру відновлювального ремонту, де можна зробити кузовний ремонт та малярні роботи з гарантією 6 місяців;
  • інформативний та зручний у навігації веб-сайт, де можна подивитися, які моделі є в наявності, записатися на консультацію, пошукати необхідні запасні частини та багато іншого. 

Компанія має найбільший шоурум в країні, де представлений широкий вибір тестових автомобілів.

Детальна консультація з питань купівлі авто та ТО

Менеджери з продажу мають усі необхідні знання для повноцінної консультації клієнтів з будь-яких питань, що стосуються нових моделей авто, а також ремонту та технічного обслуговування. 

Персонал постійно проходить курси перенавчання та підвищення кваліфікації, щоб бути в курсі всіх новацій, які вводить виробник. У компанії працюють спеціалісти, які отримали сертифікат із знання продукції від Mercedes-Benz.

Акції та спеціальні пропозиції

Клієнти, які реєструються на сайті офіційного дилера, отримують знижки на купівлю та обслуговування автомобілів. 

На складі компанії, наприклад, можна зберігати власні шини. Власники ТЗ старше 5 років отримують можливість технічного обслуговування за допомогою запчастин StarParts, які дозволяють заощадити до 25% витрачених коштів порівняно із вартістю стандартних деталей. 

Спеціальна пропозиція поширюється на деталі, що зношуються, до переліку яких включені:

  • гальмівні диски та колодки;
  • щітки склоочисників;
  • свічки запалювання;
  • салонні фільтри та ін.

Офіційний постачальник транспортних засобів регулярно оновлює акції пропозиції. Про активні знижки, що діють, можна поцікавитися у відповідному розділі сайту або дізнатися у менеджера. Важливо, що зниження ціни на авто або ТО залежить від акцій, що діють на момент обігу.

Джерело: сайт mercedes-benz.kiev.ua




Схожі новини

Коментарі