НОВИНИ ГРАД » Авто » Преміальні зимові шини Гудієр

Преміальні зимові шини Гудієр

Читати grad.ua у  

Зимова шина повинна забезпечувати передусім відчуття безпеки при низьких температурах. Щоб досягти таких показників, бренди постійно вдосконалюють та покращують свої моделі, призначені для холодів. Не відстає від тенденції і американська компанія Goodyear. У її каталозі можна знайти багато моделей, що відповідають передовим вимогам ринку та галузі. Зокрема, попит мають преміальна модель UltraGrip Performance 3. Вона відрізняється передовими показниками керованості та ходимості навіть у найсуворіших зимових умовах.

зимние шины Гудиер

Ключові особливості

Шина адаптована до умов снігових та морозних зим скандинавських країн. Вона забезпечує гарне зчеплення та короткий гальмівний шлях на мокрій поверхні, показує відмінні результати на сніговому та крижаному накаті, успішно долає колію та чудово справляється з глибокими калюжами. Домогтися таких результатів вдалося використанням перевірених технологій та цілого ряду інновацій, що подарували шині передові експлуатаційні показники. Це підтверджують і незалежні тести, та застосування UltraGrip Performance 3 у польових умовах.

Завдяки сучасному спрямованому протектору та цілому комплексу технологічних рішень фахівці компанії вивели комфорт на зимовій трасі на новий рівень. Технологія Snow Protect із густою мережею ламелів забезпечує більш динамічне водіння у звичайних снігових умовах, дозволяючи зберегти найкраще зчеплення з дорогою під час снігопаду. Додаткові канавки, розташовані на виступах, покращують зчеплення шини з пухким снігом. Вони забезпечують належну гнучкість бічних зон, зменшуючи відчуття ковзання.

Технологія Wet Grip+ дозволяє сльоті або воді активно розподілятися за протектором. Це запобігає їх попаданню під передню частину шини, ефективно знижуючи ризик аквапланування та дозволяючи шині ефективно справлятися з мокрою поверхнею.

зимние шины Гудиер

Нове покоління зимових покришок

Розвиток автомобілебудування призвів до популяризації електрокарів, а цей тип автомобілів відрізняється підвищеною вимогливістю до комплектуючих. Зокрема, велика вага та потужність електричного авто припускають хорошу вантажопідйомність шин, стійкість до зносу та витривалість. Крім того, важливу роль відіграє знижений опір коченню. Економія енергії в даному випадку вкрай важлива, тому шини повинні закривати і цю потребу. Всім цим вимогам відповідає UltraGrip Performance 3.

Зимова автогума нового покоління ідеально підходить для легкових автомобілів, у тому числі електричних, а також для масивніших кросоверів або позашляховиків. Завдяки технологічним рішенням американського бренду шина дарує впевненість та комфорт керування на всіх типах транспортних засобів, у будь-яких кліматичних та дорожніх умовах.

Goodyear UltraGrip Performance 3 отримала компаунд, стійкий до стирання з великим робочим ресурсом, що дозволяє використовувати шину протягом декількох сезонів без втрати ключових експлуатаційних показників. Знижений опір коченню робить шину енергоефективною, дозволяє оптимізувати витрату палива, навіть під час руху складними ділянками траси. Продуманий протекторний малюнок у поєднанні з оптимізованою системою дренажу дозволяє з легкістю рухатися в колії та по укоченому снігу, без аквапланування та пробуксувань. Для суворої зими з великою кількістю опадів ці шини стануть незамінним придбанням.




Схожі новини

Коментарі