НОВИНИ ГРАД » Статті » Історія найбільшого виробника шин Continental

Історія найбільшого виробника шин Continental

Читати grad.ua у  

Датою заснування флагмана шинного ринку Європи компанії Континенталь прийнято вважати 1871 рік. Саме тоді підприємець Отто Бек заклав першу цеглу у фундамент заводу з виготовлення гумотехнічних виробів, зокрема автомобільних килимків. Через 21 рік із конвеєра компанії зійшла пневматична автошина, орієнтована на місцевий ринок. Це стало відправною точкою у розвитку корпорації та великою подією в автомобільній промисловості.

З початком нового століття Continental зростав великими темпами, набуваючи перспективних компаній і налагоджуючи випуск нової продукції. Вже 1920 року бренд став найбільшим гравцем на ринку Європи. А після покупки конкуруючого німецького виробника автогуми під маркою Semperit розпочався випуск автогуми для легкового транспорту.

Ще однією значущою подією став випуск першої покришки для мотоциклів у 1951 році.

Слід зазначити велику покупку в 1960 році, тоді у володіння Континенталь перейшов французький виробник автогуми Uniroyal, який має багато інноваційних рішень у своєму арсеналі.

История крупнейшего производителя шин Continental

На цьому розвиток бренду не зупинялося і перелік продукції, що випускається ним, розширився різними комплектуючими для авто, починаючи від системи контролю стійкості до системи гальмування.

У наші дні гума Континенталь займає лідируючі позиції у світі завдяки високій якості та застосуванню передових технологій.

Шини Континенталь – німецька якість та надійність

Корпорація входить до п'ятірки лідерів серед постачальників автомобільних комплектуючих і є другим у Європі шинним концерном за обсягом продукції, що випускається.

Основними перевагами шин Continental прийнято вважати:

  • застосування передових технологій у виробництві;
  • високу зносостійкість компаунду та міцність каркаса;
  • низький опір коченню, що допомагає економити паливо;
  • великий модельний ряд, що покриває основні види транспортних засобів: легковий, легковантажний та вантажний.

Виробляють автомобільну гуму Континенталь у країнах Європи (Німеччина, Франція, Чехія та інші), а й у США, Японії та ПАР. На всіх фабриках діють єдині вимоги до стандартів якості, тому не важливо, в якій країні з конвеєра зійде та чи інша шина.

Основні моделі гуми Continental на сезон весна-літо 2023

Continental UltraContact

Continental UltraContact – модель вийшла торік наприкінці літнього сезону. Дана покришка має покращене зчеплення на сухому асфальті, а також відмінно показує себе під час дощу завдяки вдосконаленому малюнку протектора, зокрема модернізованим водовідвідним канавкам. Шина цієї моделі є однією з найкращих у сегменті середньорозмірних легкових автомобілів.

Continental PremiumContact 7

Continental PremiumContact 7 – оновлена ​​серія літньої моделі PremiumContact 6, що добре зарекомендувала себе. За даними тестових заїздів у 2023 році гума отримала максимальну оцінку за чуйність управління на мокрому дорожньому покритті і короткий гальмівний шлях, як на мокрому, так і на сухому асфальті. Розмірний ряд передбачає встановлення на диски від 16″ до 21″, що передбачає можливість використання на більшості кросоверів та легкових авто. У даній моделі застосована нова технологія компанії – технологія RedChili, яка гарантує високі гальмівні характеристики автошини навіть без попереднього "прогріву".

Continental SportContact 7

Continental SportContact 7 – ще одна літня покришка, яка випускається у 75 типорозмірах із посадковим діаметром диска від R18 до R23. Модель прийшла на зміну шостій серії та розрахована суто для потужних авто. В основному випускається в низькопрофільному розмірі (висота менша або дорівнює 50% від ширини). Це гарантує відмінну чуйність на кермо і впевнене проходження поворотів на високій швидкості. При цьому модернізований малюнок протектора запобігає появі шуму при наборі швидкості та забезпечує комфортне водіння.

Continental

Усі перелічені моделі преміального виробника шин Continental можна придбати в інтернет-магазині офіційного представника в Україні – «Асканія Шина». Відсутність посередників гарантує вигідні ціни та умови доставки, а прямі поставки із заводів – широкий асортимент та можливість розпарювання комплекту.




Схожі новини

Коментарі