НОВИНИ ГРАД » Статті » Берці LOWA – преміальна якість взуття, перевірена роками
Берцы LOWA – премиальное качество обуви, проверенное годами
Читати grad.ua у  

Торгова марка LOWA є популярною та перевіреною роками. У 20-х роках ХХ століття бренд був створений Лоренц Вагнер, який займався виробництвом гірського взуття. З того часу багато чого змінилося – дизайн, матеріали та технології, але незмінною залишилася висока якість, практичність та надійність.

Взуття LOWA розраховане на будь-яку погоду – рівень захисту та зносостійкості перевірено роками. Компанія особливу увагу приділяла колодці, тому берці Лова максимально зручні і не створюватимуть дискомфорту навіть за тривалого носіння. Практичні моделі бренду вважаються лідером преміум-класу взуття на світовому рівні.

Використання унікальних рішень та технологій, які використовує торгова марка, сприяє величезному рівню продажів – понад 2 млн. пар черевиків на рік різного призначення (спортивних, військових, норних та інших). Великий вибір моделей берців Лова дозволяє кожному підібрати ідеальну модель взуття, залежно від призначення. В асортименті є чоловічі та жіночі берці.

Конструкційні особливості взуття бренду LOWA

Конструктивною особливістю військових черевиків Лова є унікальність пошиття виробу в районі щиколотки. Так, висота берця із зовнішнього боку трохи менше, ніж із внутрішньої. Така форма враховує фізіологічну особливість людини та нахил ноги на зовнішній бік під час ходьби. Система називається AWP і призначається для рівномірного навантаження на стопи, у результаті зменшується рівень навантаження.

Наступна особливість військового взуття – стабілізаційна система SPS. Це спеціальна вставка в підошву, яка створює потрібну жорсткість торсіону при ходьбі по складних поверхнях. Вона виготовляється із термопластичного поліуретану.

Climate Control System-A – ще одна система, що забезпечує збереження сухості ноги у черевику. Антибактеріальна обробка анатомічних устілок, які мають тонковолокнисту структуру з вертикальними волокнами, вбирає вологу. Вологі випаровування продавлюються вниз спеціальними каналами вздовж підошви, а потім піднімаються вгору і випаровуються.

Завдяки мембрані Gore-Tex Partelana берцям не страшна вода зовні. Високий рівень захисту від промокання та якісне прокладання з вовни та поліестеру дозволяють зберегти тепло.

Задня частина черевика посилена каркасною поліуретановою технологією MONOWRAP. Така система сприяє високому рівню фіксації гомілкостопу, захищаючи від різних пошкоджень, що необхідно для військового взуття.

Спеціальна Soft Cuff манжета пом'якшує контакт ніг з берцями, тому навіть при ходьбі у складних умовах ви уникнете тиску на ноги та виникнення мозолів. Підкладка виготовляється із натуральної шкіри, яка проходить спеціальну обробку. Це сприяє створенню комфорту та максимальному обляганню ноги.

Как выбрать берцы LOWA

Як вибрати берці Лова

Якщо вам потрібно вибрати берці Лова, зверніть увагу на такі характеристики:

  1. Сезонність – зимові чи демісезонні.
  2. Колір – залежно від переваг – чорний, сірий, коричневий, оливковий, пустеля, хакі.
  3. Висоту моделі, що залежить від призначення та особистих побажань.
  4. Особливості та форму підошви.
  5. Вага виробу, що дуже важливо при довгій носінні.
  6. Наявність блокатора на шнурівці для більшої зручності при взуванні.
  7. Особливості устілки – знімна або незнімна.

Якщо ви хочете придбати зручні та довговічні берці, зверніть увагу на модельний ряд бренду Лова. Ви зможете знайти саме ту модель, яка повністю відповідатиме вимогам і побажанням.




Схожі новини

Коментарі