НОВИНИ ГРАД » Статті » Євро, Олімпіада та Вімблдон: 3 головні події 2024 року, які не можна пропускати
Евро, Олимпиада и Уимблдон: 3 главных события 2024 года, которые нельзя пропускать
Читати grad.ua у  

Ось уже підходять до завершення топ-чемпіонати з футболу, і всі внутрішні змагання, Ліга Чемпіонів та інші єврокубки підуть на перерву. Але при цьому літо 2024 несе в собі 3 майбутніх великих турніру - Євро 2024, літня Олімпіада і Вімблдон. Тож докладніше про майбутні спортивні змагання, ми вам розповімо в нашому матеріалі.

Провести спортивне літо з великим азартом та інтересом допоможуть бонуси букмекерських контор. Буде безліч акцій та бонусів до Євро-2024, Олімпіади та тенісних турнірів, які дозволять підняти градус інтересу до спортивних подій із мінімальним ризиком для бюджету.

Рекорд Німеччини, нові особи та багато фаворитів

Почнемо з того, що Чемпіонат Європи пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня цього року, і сам собою турнір таїть у собі багато цікавих фактів. З них це дебют Грузії та Сербії на Чемпіонаті Європи, повернення Словенії після 24-річної паузи, а також багато команд, які боротимуться за титул переможця. Зокрема фаворитами виділяють збірні Англії та Франції, ще за трофей можуть поборотися Іспанія, Нідерланди, Італія, Бельгія. При цьому не можна недооцінювати Португалію, яка на Євро 2016 змогла з 3 очками (3 нічиї) вийти з групи і зрештою виграти турнір, і Хорватію, яка на двох Чемпіонатах Світу поспіль (2018 та 2022) змогла забрати медалі.

Ще можна позначити, що збірна, яка найбільше виходила в півфінальні стадії, цей рекорд належить господарям турніру — Німеччини, яка починаючи з 1992 року 5 разів виходила в півфінальні стадії і вище, але при цьому всього лише одного разу німецька машина здобувала перемогу (у 1996). А рекорд за кількістю перемог на Євро належить Іспанії, яка 3 рази ставала переможцем першості Європи. Тож це Євро обіцяє бути цікавим з погляду боротьби команд за вихід із групи та за медалі.

Париж приймає гостей

Також цього літа стартують і літні Олімпійські ігри, які також будуть цікавими для всього світу. Адже боротьба за найкращу країну в медальному заліку, багато різних видів спорту подарують вам море цікавих моментів та різноманітних емоцій. Ще можна відзначити те, що олімпійський турнір з футболу стане ще цікавішим, оскільки на ньому дебютує збірна України, і після тривалої паузи повернулися й інші збірні, які намагатимуться проявити себе та здивувати всіх. Отже, сам турнір також обіцяє бути цікавим, як і Олімпійські ігри.

Повернення Вімблдону

Також цього літа пройде і престижний турнір з тенісу Вімблдон, на якому до речі дебютують шість українських тенісисток: Еліна Світоліна, Марта Костюк, Даяна Ястремська, Леся Цуренко, Ангеліна Калініна та Катерина Байндль.

Зважаючи на те, що Світоліна в минулорічному Вімблдоні дійшла до півфіналу, де програла Вондроушової, то на цьому Вімблдоні, то Еліна буде ще більше мотивована на те, щоб виграти цей турнір. Якщо брати чоловічий турнір, то переможцем минулого уімблдону став 21-річний іспанець Карлос Алькарас, який обіграв у фіналі першу ракетку світу Новака Джоковича. Найімовірніше, цей рік для серба стане останнім у професійній кар'єрі, адже Джоковичу вже 37, і з великою ймовірністю 2024 року він завершить кар'єру. Але перед тим як закінчити, потрібно позитивно закінчити великі турніри з тенісу, і на хорошій ноті завершити свій тріумф.

Враховуючи, що цього літа будуть проведені 3 популярні спортивні події у світі, і те, що можна буде спостерігати та стежити за багатьма іншими видами спорту, не лише за футболом та тенісом, то цей спортивний обіцяє бути цікавим та непередбачуваним, порівняно з попереднім.




Схожі новини

Коментарі