НОВИНИ ГРАД » Статті » Як повернути пристрасть у відносини

Як повернути пристрасть у відносини

Читати grad.ua у  

Якщо ви зіткнулися з такою необхідністю, значить ви робили не все, щоб уникнути зниження розпалу пристрастей у відносинах. Навіть якщо на зорі ваших стосунків ви палали пристрастю до партнера, напевно з часом стали ставитися один до одного спокійніше. Це закономірно, бо пристрасть, як і вогонь, потребує їжі. Як повернути пристрасть у відносини – це нижче.

Як відновити колишню пристрасть у відносинах

Існує стільки ж способів повернути пристрасть у ваше життя, скільки і втратити його. Єдина умова, щоб ваші стосунки стали «пресними» – нічого не робити і навпаки – робіть один маленький крок назустріч один одному щодня, і ви завжди будете щасливі. Отже, що робити, якщо зникла пристрасть у стосунках.

Згадайте ваш цукерково-букетний період

Не варто винаходити велосипед - все найкраще у вашому житті вже було, і воно може повторитися. Згадайте ваші відчуття і те, як ви дивилися на свого партнера чи партнерку у цукерково-букетному періоді. Що вас приваблювало в ньому чи в ній? Згадали? Напевно, багато з того, щоб було для вас привабливим, нікуди не поділося - просто ви звикли.

Згадайте, як проводили час, що було спільного у вас – нічого нікуди не зникає і ми не можемо настільки змінитися, щоб знову не відчувати себе щасливими.

Ніколи не скаржтеся на свого партнера чи партнерку

Нарікаючи, ми шукаємо підтримки і стверджуємося в тому, що в нашому коханому чи коханій щось не так. Намагайтеся вирішувати проблеми, що виникли вдвох - напевно ви знайдете пояснення всьому тому, що ще вчора викликало у вас обурення. На всі є свої причини і можливо вони досить вагомі, щоб ви могли пробачити і не помічати дрібниці.

Розберіться у собі

Якщо зникла пристрасть у стосунках із хлопцем чи дівчиною, спробуйте провести аналіз. Найчастіше причина непорозумінь у відносинах криється у відсутності самоаналізу. Кожен із партнерів має розібратися у своїх відчуттях та бажаннях. Про це не потрібно мовчати – партнер повинен знати, що ви відчуваєте та брати участь у реалізації ваших бажань. Ідеальні відносини можливі лише тоді, коли вам стають не байдужі бажання іншого. Допомагаючи один одному, тим самим ви допомагаєте собі.

Відкрите обговорення проблем

Залишаючись наодинці зі своїми проблемами, ви руйнуєте ваші стосунки. Озвучте їх, і ви зрозумієте, що більшість із них зникне вже в той момент, коли про них знатимуть двоє, а інші виявляться не проблемами. У парі кожен має навчитися слухати, оскільки гармонія можлива лише там, де враховано бажання обох сторін.

Виявляйте увагу

Відродити пристрасть у стосунках можна, виявляючи увагу. Йдеться більшою мірою про якісь приємні нам всі дрібниці. До чогось глобальнішого ми швидко звикаємо, але в житті завжди не вистачає поезії. Саме за допомогою незначних, здавалося б, жестів, можна розповісти їй чи йому про свої почуття, про те, наскільки ви щасливі, що у житті є він чи вона.

Замість гаджета – спілкування

Напевно, ви мало чим відрізняється від середньостатистичних пар, в яких кожен із партнерів віддає перевагу віртуальному світу. Настає вечір і кожен із вас занурюється у світ цифрових технологій, компенсуючи нестачу емоцій та вражень у реальному житті. А якщо замість цього ви просто спробуєте обговорити щось цікаве, розповівши про свої враження. Навіть якщо гаджети займають значне місце у вашому житті, можна поєднати ваші зусилля і подорожувати у віртуальному світі вдвох. Це значний крок до зміцнення ваших стосунків, хоч він може бути і непростим, враховуючи різницю в інтересах.


100%

Секс-іграшки – ще один крок до гармонії

Не лише емоційна, а й фізична близькість є важливою умовою для гармонії у стосунках. Як показує практика, у 40% випадків саме проблеми в інтимному житті є причиною незадовільних відносин в цілому. До того, що влаштовувало партнерів на початку відносин, вже давно звикли, а вихід багато хто знаходить у романах на стороні.

Розпалити колишню пристрасть у стосунках можна регулярно відвідуючи сексшоп онлайн. Так, саме тут сконцентровано все те, що ніколи не дасть стати вашим стосункам нудними. Чого тільки варті одні рольові ігри, в процесі яких ви можете грати роль правоохоронця і, наприклад, жінки легкої поведінки, медичного працівника та пацієнта, вчителі та учениці. Всі гарячі сценарії та фантазії можуть бути реалізовані за допомогою аксесуарів з інтим-шопу.

Він не знає, як принести вам задоволення, а ви хочете нових відчуттів? Купуйте безконтактний стимулятор, який пожвавить ваші стосунки і дозволить більше не думати про технічний бік процесу. Хочете чогось екстремального? Купуйте страпон і запропонуйте помінятися ролями. Помітили, як з'явився вогник у його очах?

Немає жодної вагомої причини, щоб згасла пристрасть у відносинах та існують десятки способів повернути її. Зробіть перший крок назустріч один одному і все повернеться, заграє новими фарбами і стане ще однією причиною, щоб радіти з того, що ви є.




Схожі новини

Коментарі