НОВИНИ ГРАД » Статті » Огляд шуруповертів бренду Макіта
Обзор шуруповертов бренда Макита
Читати grad.ua у  

Шуруповерт – основний інструмент під час роботи з кріпленнями. При домашньому ремонті чи професійній діяльності від якості та надійності техніки залежить швидкість роботи, навантаження на руки, можливість закручувати кріплення у різні за щільністю матеріали. Великий вибір шуруповертів дозволяє придбати інструмент під конкретні умови роботи з урахуванням потужності, мобільності, додаткових опцій.

Загальний огляд шуруповертів бренду Makita

Бренд «Макіта» пропонує великий асортимент техніки продуманої ергономічної конструкції: https://makita.market/ru/elektroinstryment/shurupoverty. Потужний двигун в апаратах вдало поєднується з затискним патроном, неслизькою прогумованою ручкою для надійного захоплення. Залежно від умов роботи, доступні дві категорії шуруповертів: мережні та акумуляторні.

Мережева техніка працює від звичайної мережі на 220В. Переваги таких шуруповертів у їхній високій потужності, невеликій вазі, можливості працювати тривалий час без підзарядки. Їх зручно використовувати для ремонту будинку, у майстернях, на виробництві. Апарати оснащені досить довгими кабелями (2,5 м), тому з ними легко закручувати кріплення.

Акумуляторні шуруповерти «Макита» функціонують від ліній-іонної батареї, яка видає напругу 18 В. АКБ бренду мають вдосконалену конструкцію, опцію швидкого заряджання, захист від перегріву. Така техніка стане в нагоді при роботі в складних умовах, де немає електромережі.

Переваги використання шуруповертів «Макита»

Такий інструмент стане в нагоді звичайним користувачам та майстрам-професіоналам. Техніка проста в експлуатації, при цьому надійна та функціональна. У шуруповертів Makita багато переваг:

  1. Невелика вага. Залежно від потужності інструмент має масу від 900 г до 2,3 кг. Це забезпечує зниження втоми при тривалій роботі.
  2. Компактні розміри. Техніку зручно використовувати у важкодоступних місцях, перевозити.
  3. Захищений корпус. Всередину шуруповерта не проникає пил та волога, його можна застосовувати у складних умовах на вулиці.
  4. Великий діапазон потужності. Користувачеві доступні моделі від 250 Вт до 1,5 кВт. Техніка підходить для будь-якої інтенсивності експлуатації.
  5. Патрон, який швидко затискається. Це гарантує мінімум перерв у роботі, функціонування з різними оснастками та різними за щільністю матеріалами: від дерева до бетону, каменю.

Шуруповерти «Макіта» універсальні. Вони сумісні з насадками кількох типів: свердла, біти, шліфувальні платформи.

Популярные модели пил Makita

В линейке бренда десятки моделей, но пользователи чаще покупают такие:

  1. DHP453RFX8. Шуруповерт имеет опцию удара, работает от аккумулятора емкостью 3 Ач. Техника совместима с патроном диаметром от 1,3 до 13 мм. Максимальное усилие 42 Нм. Таким шуруповертом можно сделать отверстие диаметром до 36 мм.
  2. DF488D004. Аппарат работает на аккумуляторе. Максимальная скорость вращения 1400 оборотов в минуту. Для него подходят насадки размером до 13 мм, отверстия в стене он проделает без особых усилий сечением до 36 мм.
  3. BTD134Z. Техника работает от АКБ, обеспечивает крутящий момент 155 Нм. Есть функция удара, поэтому можно работать с крепежами любого типа. Передняя часть корпуса имеет фосфорное напыление, что вместе с яркой подсветкой позволяет выполнять задания в затемненных местах. Вибрацию гасят резиновые накладки на рукоятках.
  4. DP4003. Эта модель работает от сети, имеет мощность 750 Вт. Скорость вращения достигает 600 оборотов в минуту. Оснастку можно устанавливать размером до 13 мм, отверстия делать до 38 мм.

TD0101. Еще одна сетевая модель. Мощность ниже – 230 Вт, зато и вес всего 990 г. Модель компактная, легкая, удобная для ремонта в сложных местах. Его мощности достаточно, чтобы справляться с заржавевшими болтами и саморезами.




Схожі новини

Коментарі