НОВИНИ ГРАД » Статті » Робот-пилосос – незамінний помічник будинку
Робот-пилосос – незамінний помічник дома
Читати grad.ua у  

Досягнення науки та техніки на сучасному етапі розвитку суспільства дозволяють значно знизити рівень навантаження та зменшити витрати часу на виконання домашніх справ. Так, за допомогою роботів-пилососів сьогодні можна зекономити час та сили на прибирання.

Розумні пилососи працюють автоматично – практично без участі людини в цьому процесі. Вам достатньо лише встановити програму та обрати зону, де буде відбуватися прибирання. Великий асортимент моделей розумних пилососів https://comfy.ua/ua/vacuum-cleaning-robots/ дозволяє обрати кожному саме той варіант, який найбільше відповідатиме вимогам та потребам.

При цьому важливо врахувати всі параметри та особливості техніки, щоб функціональні можливості повністю Вас влаштували. Безпечна робота розумного пилососа та висока якість прибирання сприяє оформленню вигідної та привабливої ​​покупки.

Як обрати розумний робот-пилосос

Перше, на що слід звернути увагу при виборі розумного помічника, це тип прибирання, який може бути наступним:

  • вологе прибирання, яке за допомогою спеціальної салфетки та води дозволяє очистити підлогу від бруду, плям та пилу;
  • сухе прибирання, що дозволяє очистити різноманітні типи покриття (лінолеум, плитку, ковер та інші) від пилу, бруду та дрібного мусора;
  • комбіноване прибирання – поєднує можливість сухого та влажного убирання підлоги.

Під час вибору моделі роботу-пилососа необхідно врахувати наступні особливості:

  1. Тип покриття підлоги, де буде відбуватися прибирання.
  2. Потужність моделі, яку обирають залежно від забруднень поверхні.
  3. Тип контейнера для мусора, який може бути у вигляді контейнера-циклону чи контейнера.
  4. Об'єм контейнера для мусора, від чого залежить періодичність його очищення.
  5. Наявність додаткових функцій, наприклад, дистанційне керування пультом чи за допомогою додатку на телефоні.
  6. Час роботи техніки без підзарядки, що дуже важливо обирати в залежності від площі квартири чи будинку.
  7. Наявність датчика виявлення засміченості та пилки, що дозволяє більш ретельно прибирати найбільш забруднені ділянки в будинку.
  8. Наявність датчику типу підлогового покриття, що дозволяє техніці визначити тип підлоги та вибрати потрібний тип роботи – вологу чи сухе прибирання.
  9. Наявність турбо-режиму, що дозволить швидко прибрати дуже засмічений простір.
  10. Наявність безшумного режиму, що дозволить прибирати під час сну, що особливо важливо для батьків з маленькими дітьми.

робот-пылесос

Переваги розумних пилососів

Сьогодні вже багато господарів та господарів оцінили переваги використання розумних пилососів, які допоможуть замінити людську працю. Визначаючи переваги розумних пилососів слід відмітити основну можливість прибрати вдома без Вашої участі, тобто без витрат власних сил та години. Крім цього, роботи-пилососи досить економічні в аспекті використання електроенергії, тому покупка такої техніки дозволить значно зекономити.

Великий асортимент моделей, наявність бюджетних моделей та варіантів преміального класу дозволяє обрати техніку на будь-який гаманець. Додаткові можливості, наприклад, вбудована камера та дистанційне управління, дозволяють організувати прибирання вдома, навіть за Вашої відсутності.




Схожі новини

Коментарі