НОВИНИ ГРАД » Статті » Гайковерт акумуляторний Makita – надійність та практичність
Гайковёрт аккумуляторный Makita – надёжность и практичность
Читати grad.ua у  

Сьогодні існує безліч інструментів, які значно полегшують будівельні та ремонтні роботи. Електроінструменти зменшують витрати людських сил та прискорюють процес роботи у кілька разів.

Якщо звичайні гайкові ключі не здатні впоратися із завданням, то на допомогу прийде акумуляторний гайковерт Макіта, який допоможе закрутити величезну кількість гайок за мінімальний час. Інструмент допоможе впоратися з нестандартними болтами – різної форми та розмірів.

Навіщо може знадобитися гайковерт?

Основними операціями, при виконанні яких знадобиться гайковерт, є:

  1. Робота з іржавими болтами.
  2. Монтаж конструкції потребує великого моменту сили.
  3. Робота з болтами та гайками, розміщеними у важкодоступному місці.

Інструмент може використовуватися в побутових цілях – монтаж та встановлення меблів, збирання різних виробів вдома або на дачі. Особливо незамінним гайковерт стає на виробництві або у будівництві.

Найчастіше інструмент купують автомобілісти, будівельники, слюсарі, автомеханіки та сантехніки. Для маленьких майстерень гайковерт стане інструментом, який спростить та прискорить робочий процес.

Гайковерт Макита

Асортименти гайковертів: особливості вибору

Моделі обладнання відрізняються за технічними характеристиками, зовнішнім виглядом та класом. Залежно від класу розрізняють побутові, напівпрофесійні та професійні інструменти. Основна відмінність між класами полягає в потужності та зносостійкості, яка необхідна при постійній експлуатації інструменту.

В асортименті магазину Makita представлені звичайні та ударні різновиди обладнання. Найбільш популярними сьогодні є ударні різновиди, які більш потужні та продуктивні. При виборі гайковертів слід звернути увагу на такі параметри, як: потужність і крутний момент, ергономічні показники, діапазон застосування і вага.

Технічні параметри, такі як потужність, діапазон і крутний момент, визначають продуктивність і можливість працювати з різними форматами болтів. Для використання в майстернях, СТО або будівництві слід звертати увагу на професійні види обладнання. У професійному використанні важливим є і параметр діапазону, тому що від цього залежить з якими розмірами гайок та болтів упоратися техніка.

Такі показники, як ергономіка та вага більшою мірою визначають зручність та комфорт використання інструментів. Тому для тих, хто тривалий час використовує інструмент, найкращим варіантом буде придбання легкого та зручного для руки інструменту. Використовуйте якісний та надійний інструмент від перевіреного виробника Макіта, щоб він тривалий час служив без проблем та поломок.




Схожі новини

Коментарі