НОВИНИ ГРАД » Статті » Що подарувати улюбленій сестрі: 7 крутих ідей
Что подарить любимой сестре: 7 крутых идей
Читати grad.ua у  

Що може бути приємнішим, ніж радісні посмішки та щасливі очі наших близьких людей? Коли ця людина — сестра, бажання порадувати її збільшується вдвічі. Та саме рішення щодо презенту викликає у нас найбільше сумнівів та паніку.

Якщо вибір сюрпризу сестрі з будь-якого приводу стає не просто клопотом, а головним болем, пропонуємо підбірку своїх ідей. Розгляньте варіант для подорожей, засоби для краси та здоров’я, товари для спорту та хобі. І обов’язково перегляньте каталог подарунків bodo — подарункові сертифікати на враження порадують сестру.

1. Майстер-клас гончарства з випалом

Подаруйте сестрі індивідуальне заняття роботи з глиною, під час якого вона навчиться працювати з пластичним матеріалом. Отримані нові навички роботи на гончарному крузі, поради майстра і фантазія дозволять їй зробити власну вазу, чашку чи горщик. Після повного висихання й випалу готовий виріб можна буде забрати додому й використовувати в побуті.

2. Стоунтерапія

Подаруйте винуватиці свята можливість відвідати релаксаційну й оздоровчу процедуру, засновану на прикладанні до активних точок тіла гарячих і холодних каменів вулканічного походження. Їх цілющу дію на організм описали давно в стародавніх медичних трактатах Далекого Сходу. Процедуру проведе кваліфікований майстер, який допоможе покращити кровообіг, зміцнити імунітет і позбутися втоми. Гарний настрій та самопочуття на завершення гарантовано!

3. Екшн-камера

Презент сподобається любителям активного відпочинку. Річ, призначена для фото та відеозйомки компактна та функціональна, має багато додаткових пристроїв для створення крутих відео. Оберіть водонепроникну модель, з якою можна фіксувати круті моменти під водою та в інших екстремальних умовах.

4. Холодильник в авто

Річ є незамінною для тих, хто багато подорожує власним транспортом, любить відпочивати з пікніком на природі. Завдяки наявності компактних акумуляторів для охолодження та спеціального покриття всередині сумки, їжа та напої залишатимуться прохолодними тривалий час та не зіпсуються під час переїзду.

5. Масажний набір для обличчя

Мати гарний вигляд попри вік — бажання кожної жінки. Та інколи долю потрібно брати у свої руки. Тож, якщо ці руки будуть робити самомасаж обличчя, уникнути дрібних зморшків та покращити овал обличчя буде набагато простіше. Скребок “гуаша” та масажний ролер стануть надійними помічниками в цій справі. Їх виготовляють з натурального каміння — нефриту, кварцу чи оніксу переважно.

6. Одяг для занять спортом

Дівчина, яка слідкує за силуетом свого тіла й любить проводити час в залі однозначно зрадіє новому костюму для тренувань. Це можуть бути як велосипедки чи легінси з топом, так і комбінезон. Можна звернути увагу на спеціальну модель кросівок для спортзалу, а також спортивну сумку, пляшечку чи харчування.

7. Планер

Знаємо, що існує багато розумних програм для планування свого дня. Проте більшість досі віддає перевагу записам “від руки” на папері. Щоденник стане незамінним супутником життя й допоможе досягти успіху в починаннях. Індивідуальності додасть гравіювання або ж малюнок-портрет по фото майбутньої власниці.

Врахуйте побажання та хобі отримувача при виборі подарунку, і тоді вас точно чекає успіх!




Схожі новини

Коментарі