НОВИНИ ГРАД » Статті » Революційні смартфони Samsung Galaxy Fold 5
Революционные смартфоны Samsung Galaxy Fold 5
Читати grad.ua у  

Смартфони відомого бренду Samsung відрізняються високим рівнем якості та відмінними технічними параметрами. У 2023 році південнокорейський бренд представив нову лінійку Galaxy Fold 5 – складні моделі, що дозволяють користувачам розширити межі та збільшувати екран легким рухом. Конструкція смартфона оновлена, завдяки чому виробнику вдалося максимально зменшити проміжок, що з'являється при складанні.

Така новація стала відповіддю бренду на скарги користувачів складних смартфонів інших брендів щодо великого. Дизайн модельного ряду Samsung Galaxy Fold 5 https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-fold-5.html аналогічний дизайну інших телефонів торгової марки. Лаконічність, простота та витонченість – основа зовнішнього вигляду новинок у світі сучасних гаджетів.

Технічні характеристики гаджетів

Відмінною характеристикою смартфона є його тонкість – дуже важливий чинник складаних моделей пристроїв. Після того, як ми випробували його на практиці, переконалися, що Galaxy Fold 5 зручно тримати в одній руці без дискомфорту.

Технічний опис пристрою:

  1. Екран пристрою складається із двох дисплеїв, які мають різну діагональ. Зовнішній екран – 6.2 дюйми, а внутрішній – 7.6 дюймів. Захист екрану на пристрої Gorilla Glass Victus.
  2. Смартфон працює на основі 8-ядерного процесора 4-нм.
  3. Пам'ять смартфона: оперативна становить 12 Гб, обсяг вбудованої пам'яті може бути 256, 512 та 1024 Гб, залежно від моделі. Розширення пам'яті за допомогою додаткових карток не передбачається.
  4. Місткість акумулятора становить 4400 мАг, яких буде достатньо для функціонування у звичайному режимі протягом 10 годин без заряджання.
  5. Передбачена функція швидкого заряджання – 25 Вт, а також бездротової підзарядки – 15 Вт.
  6. Аудіосистема пристрою включає чутливий мікрофон, два стереодинаміки з можливістю об'ємного звуку Dolby Atmos.
  7. На пристрої встановлені три камери – основна 50 Мп з оптичною стабілізацією, ширококутна 12 Мп та фронтальна 10 Мп із потрійним оптичним зумом.
  8. Операційна система Android 13 зі зручним інтерфейсом та корисними віджетами.
  9. Передбачається можливість встановлення двох сім-карток, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 7 і 5G, роз'єм USB-C (версія 3.2).

Samsung Galaxy Fold 5

Переваги Samsung Galaxy Fold 5

  1. Довговічність та високий рівень якості матеріалів.
  2. Ергономічність та зручність використання.
  3. Відмінна якість складання смартфона.
  4. Стильний дизайн.
  5. Тонкий корпус.
  6. Високий ступінь захисту від пилу та води.
  7. Різноманітність кольорових рішень.

Таким чином, сучасні та футуристичні смартфони Samsung Galaxy Fold 5 відрізняються безліччю переваг в аспекті дизайну та технічної складової. Наш аналіз цього продукту показав, що на сьогодні це найкраща складна модель смартфона.




Схожі новини

Коментарі