НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Samsung Galaxy Buds 2 Pro: огляд новинки корейського бренду
Samsung Galaxy Buds 2 Pro: обзор новинки корейского бренда
Читати grad.ua у  

Компанія Samsung нещодавно представила нову бездротову гарнітуру. Galaxy Buds 2 Pro стали ще легшими в порівнянні з попередньою лінійкою. Вони доступні в чорному, білому та фіолетовому відтінках у матовому корпусі. Розглянемо, які властивості отримала новинка.

Дизайн та комплектація

У коробку входить зарядний кейс із навушниками, пристрій для заряджання, кілька змінних амбушюр. Накладки поставляються невеликого, середнього та великого розмірів. Користувач може вибрати ті амбушюри, які максимально щільно прилягають до вушної раковини.

Навушники захищені за стандартом IPX7. Вони не бояться падінь із висоти на тверді поверхні. Нові навушники Samsung підходять для плавання, адже допускається занурення на 1 метр до 30 хвилин. Гарнітура виглядає стильно завдяки матовому покриттю.

Технології та управління

У навушниках встановлені спеціальні датчики, що визначають, чи знаходиться периферія у вухах. Якщо ні, звук мелодії припиняється. Це заощаджує енергію акумулятора. Корейський бренд обладнав Samsung Galaxy Buds 2 Pro такими технологіями:

  • 24-бітний звук та Dolby Atmos - чисте відтворення без втрати якості;
  • ANC - користувач не відволікатиметься на зовнішній шум;
  • чутливий мікрофон - звуковий процесор блокує сторонні звуки, щоб співрозмовник чув кожне ваше слово.

Бренд відмовився від фізичних кнопок, обладнавши гарнітуру сенсорними датчиками. З їх допомогою легко активувати та вимкнути режим активного шумоподавлення, змінити/зупинити трек. У першому випадку необхідно притулити палець до гарнітури та утримувати. Щоб відтворити та зупинити трек, натисніть один раз. Потрійним натисканням легко перемикати доріжку.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Автономність пристрою

У кожному навушнику встановлені міні-акумулятори ємністю 61 мАг. Повного заряду вистачає на 5 годин прослуховування з активним шумом придушення і 8 без нього. Це відмінні показники автономності, можна брати навушники в дорогу, тривалу прогулянку.

Корпус обладнано акумулятором ємністю 500 мАг. З підзарядкою навушники працюють до 18 годин з увімкненим ANC, до 29 - з вимкненим. Поповнювати енергію батареї можна за допомогою USB-C шнура або через бездротову станцію. Гаджет підтримує Qi технологію.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro – технологічна периферія. Виробник наголосив на чистому звучанні, зручному управлінні та трендовому дизайні. Виберіть відтінок, який підкреслить індивідуальність!




Схожі новини

Коментарі