НОВИНИ ГРАД » Статті » 5 фактів про Тесла Модел 3, які закохають вас у це авто

5 фактів про Тесла Модел 3, які закохають вас у це авто

Читати grad.ua у  

Усі думаєте купити Тесла Модель 3, але сумніваєтеся? Разом із експертами компанії Ncars – найбільшого в Україні дилера електрокарів – ми склали огляд ключових переваг цієї машини. Вони вас переконають – цю модель потрібно однозначно брати.

5 фактов про Тесла 3

Елегантний дизайн кузова та салону

Обтічна форма кузова, лаконічний дизайн, стильний елегантний мінімалізм - це все характерні риси автомобілів Tesla, які дуже чітко простежуються в цьому седані. Однак така увага до кузова пояснюється не лише прагненням до естетики – це дозволило інженерам досягти мінімального лобового опору.

Приголомшлива міць

Електромобілі Tesla вважаються найдальшехідними на ринку. Модифікація Long Range здатна на одному заряді проїхати до 602 км, Performance – 547. Обидві комплектації передбачають повний привід, розвивають швидкість до 100 км менше, ніж за 5 секунд. При цьому вони швидко заряджаються. Від побутової розетки повністю заповнити ємність акумулятора за ніч можна заповнити на 35%, а від трифазної за цей час він повністю зарядиться. А ось на спеціальних зарядних станціях для зарядки потрібно всього кілька годин.

Космічна швидкість

У комплектації Performance електрокар розганяється до сотні всього за 3,3 секунди і розвиває максимальну швидкість 261 кілометр/годину. Швидкість у комплектації Long Range не набагато нижче – 233 кілометри на годину. Тому до Тесла варто уважно придивитися шанувальникам швидкої їзди.

Унікальний автопілот

Абсолютно все автомобили Тесла оснащены уникальным интеллектуальным автопилотом, и в теории могут полностью обеспечить автономное движение (правда, по законам Украины доверить управление автопилоту запрещено). Работу автопилота обеспечивают радар, 8 видеокамер, ультразвуковые датчики, созданные по запатентованной технологии. Это позволяет электрокару быстро реагировать на любые изменения на дороге и обеспечить безопасность для участников дорожного движения. Авто может самостоятельно припарковаться, проехать транспортную развязку в нужном направлении, сменить полосу. Плюс он поможет спланировать оптимальный маршрут с учетом загруженности дорог, состояния батареи и других факторов.

Надежные системы безопасности

Автомобілі Тесла дуже безпечні, оскільки цьому питанню інженери приділили пильну увагу. За результатами незалежних тестувань Тесла Модел 3 отримали найвищий коефіцієнт безпеки водія за всю історію проведення експертиз.

Серед інших особливостей можна відзначити найкращу у світі аеродинаміку – коефіцієнт опору становив лише 0,23 Cx, це найвищий показник у даному класі електромобілів та бензинових авто.

Замовити електрокар Тесла Модел 3 на найкращих умовах ви можете у компанії Ncars. Тут на вас чекають найкращі ціни, юридичні гарантії, прозора система доставки, допомога з оформленням та приємний сервіс. Подробиці ви знайдете на офіційному сайті дилера Ncars.




Схожі новини

Коментарі