НОВИНИ ГРАД » Статті » Купити сережки – відмінний варіант подарунка для коханих та близьких
Купить сережки – отличный вариант подарка для любимых и близких
Читати grad.ua у  

Ювелірні вироби – це завжди бажаний подарунок, якому будуть раді дівчата та жінки будь-якого віку, сфери діяльності та соціального статусу. Сережки – це гарний презент, який довгий час нагадуватиме про приємний подарунок. Величезний вибір моделей, матеріалів та дизайну дозволяє підібрати прикрасу для дівчат різного типажу зовнішності, стилю одягу та уподобань.

Новий рік, День народження, річниця стосунків, День усіх закоханих та багато інших свят стане відмінним приводом, щоб купити сережки для другої половинки, мами, сестри чи доньки. Ювелірні вироби ніколи не виходять з моди, а крім того, цінність золотих виробів не падає, а з кожним роком збільшується. Тому сережки – це не просто подарунок, це вигідне вкладання.

На що звернути увагу при виборі сережок

Вибір сережок вимагає розуміння стилю жінки та знання її переваг. Тому перед покупкою ювелірного виробу, найкраще звернути увагу на те, що подобається вашій близькій людині.

Основними рекомендаціями при виборі сережок є:

  1. Головне – це визначити метал, якому віддає перевагу жінка. Це може бути золото чи срібло. Не для всіх представниць прекрасної статі золото – найкращий варіант, тому варто оцінити які прикраси носить жінка.
  2. Колір металу – жовте, червоне золото або біле. Якщо це срібло – позолочене чи ні.
  3. Тип застібки – не менш важливий аспект, адже від цього залежить зручність та комфорт носіння прикраси. Якщо ви робите сюрприз, то краще поспостерігати за прикрасами дівчини та подивитися, який тип сережок найчастіше використовується серед ювелірних виробів.
  4. Дизайн і форма - квадратні, круглі або овальні, з різьбленням або гладкі - величезна кількість варіантів дозволяє вибрати подарунок навіть для найвибагливішої обраниці.
  5. Наявність каміння та їх вигляд – з діамантами, смарагдами, рубінами або перлами, а може без каміння – все залежить від смаку та переваг дівчини.

Якщо ви не знаєте, яка прикраса найбільше сподобається дівчині, можна вибрати подарунок спільно. Це стовідсотковий спосіб ідеального подарунка, який принесе море позитивних почуттів.

виды сережек

Види сережок

Сережки бувають різних варіантів і розрізняються за кількома критеріями:

  1. Метал – золоті та срібні.
  2. Призначення – дитячі, жіночі та чоловічі.
  3. Колір – білі, жовті, червоні та комбіновані.
  4. Тип застібки – англійський замок, затискач, закрутка, гвинт, без замка, італійська, петля, французька чи кільце.
  5. Дизайн - без каменів, з розсипом каменів, з доріжкою з каменів, з дорогоцінним і напівдорогоцінним камінням, з великим камінням.
  6. Тип виробу – пусети (гвоздики), в одне вухо, джекети (двосторонні), кафи.

Таким чином, сережки – це ювелірний виріб, який стане чудовим подарунком для близької людини. Вибір сережок – досить складний процес, який вимагає знання уподобань та смаку людини. Якщо ви не знаєте, які вибрати сережки, то запропонуйте спільний вибір подарунка, який довго радуватиме власника.




Схожі новини

Коментарі