НОВИНИ ГРАД » Статті » Обручки – величезний вибір на будь-який смак
Обручальные кольца – огромный выбор на любой вкус
Читати grad.ua у  

Обручка – символ любові, віри та сім'ї. Вибір обручок - це важлива подія для кожної пари, адже кільце прикрашатиме своїх власників завжди протягом усього життя. Тому слід ретельно вивчити асортимент та особливості ювелірних виробів, перед тим як купити обручки. Ювелірні магазини пропонують безліч варіацій кілець, внаслідок чого багато пар губляться під час вибору виробу.

Фахівці магазину «Ювелірна карта» підготували рекомендації щодо вибору кілець, щоб спростити процес підбору головної ювелірної прикраси для кожної закоханої пари.

Різновиди обручок

На сайті diamant.ua можна побачити величезну кількість моделей обручок. Всі різновиди кілець можна розділити на наступні категорії:

  1. Залежно від кольору металу: біле, жовте, червоне або комбінація металу.
  2. В залежності від наявності каміння: з діамантами, з фіанітами, іншими дорогоцінними каменями або без каміння.
  3. Залежно від поверхні: гладкі, з різьбленням чи візерунком.
  4. Залежно від форми: округлі, прямі чи фігурні.

Кожен різновид ювелірного виробу уособлює ті чи інші цінності. Так, гладкі обручки без додаткового декору означають чистоту і щирість ваших почуттів. Кільця з дорогоцінним камінням символізують довге та щасливе життя з єдиним партнером.

Також символічною є ширина обручки. Вузькі кільця говорять про те, що їхні власники не люблять кричати про свої почуття, а віддають перевагу тиші та потаємності своїх емоцій. Широкі обручки символізують гордість, і бажання розповісти всьому світу про своє кохання. Власники таких ювелірних виробів не приховують своїх почуттів.

Як вибрати обручки

Как выбрать обручальные кольца

Звичайно, при створенні сім'ї головне – це щирість почуттів закоханих та бажання створити сім'ю один раз і назавжди. При цьому головний символ молодят - обручки, відіграють важливу роль. Найкраще, щоб наречений та наречена вибирали обручки разом. Так, кожен партнер зможе вибрати для себе саме ту каблучку, яка буде ідеально підходити за розміром, зовнішнім виглядом та дизайном.

Молодята можуть вибрати обручки з однієї колекції – моделі, які ідеально підходять одна до одної. Такі кільця виглядають однаково, відрізняються розміром та вагою. Але не завжди такий варіант підходить для майбутніх наречених та наречених. Якщо пара не може визначитися з однаковими обручками, то кожен з них може підібрати для себе ідеальний варіант.

Так, наприклад, чоловіки часто вибирають гладкі широкі кільця, а дівчата віддають перевагу обручкам з дорогоцінним камінням та різними вставками. Головна рекомендація ювелірів – вибирати обручки, які відповідають розміру. Не варто купувати обручку, яка важко одягається на палець, тому що з часом доведеться збільшувати розмір кільця.

Також не варто купувати обручки, які вільно злітають з пальця, адже молодята можуть втратити обручку в день весілля. Тому слід переконатися у відповідності розміру та зручності кільця в момент покупки. Вибирайте моделі обручок, які символізуватимуть любов вашої родини та втілять усі ваші побажання. А магазин «Ювелірна карта» допоможе вам у цьому.




Схожі новини

Коментарі