НОВИНИ ГРАД » Статті » ТОП-5 електроскутерів для покупки у 2023 році
ТОП-5 электроскутеров для покупки в 2023 году
Читати grad.ua у  

Електричні скутери останнім часом стали особливо популярними. На відміну від бензинових аналогів електроскутери екологічні, не викидають вихлопи в атмосферу і не шкодять навколишньому середовищу. Давно думаєте про покупку електричного скутера, але не знаєте, який вибрати? Інтернет-магазин Stylus пропонує ТОП-5 найпопулярніших моделей, які будуть актуальними у 2023 році.

Maxxter FALCON III

Електричний скутер Maxxter отримав потужний двигун 1000 Вт, який дає запас ходу на 80 км. Завдяки м'якій задній підвісці та передній амортизаційній вилці ви будете комфортно їхати як по рівному асфальту, так і по нерівній місцевості. Завдяки чіпким і надійним гальмам ви будете впевнені, що зможете плавно загальмувати в потрібних ситуаціях.

Завдяки габаритним вогням та фарам ви зможете комфортно розтинати містом навіть у темний час доби. А інформативний LCD-екран завжди покаже вам швидкість пробігу, рівень заряду та іншу важливу інформацію.

Segway-Ninebot B110S

Електричний скутер від Sigway пропонує гонщик запас ходу до 100 км, потужний двигун і ємний акумулятор. Виробники передбачили захист від крадіжки, а також можливість визначити геолокацію мопеда за SIM-картою та завдяки підтримці 4G та GPS.

З розумною системою безпеки від Сігвей ви можете бути спокійні, адже вона помічає будь-які рухи та повідомляє вас через смартфон. Якщо ви заблокували ваш Сігвей, будь-яке штовхання, переміщення або спроба доступу провокують спрацювання сигналізації.

Наявність інноваційних датчиків на сидінні та паркувальній стійці допоможуть визначити, чи безпечно розпочинати поїздку. Тільки після того, як ви приймете правильне положення і приберете підставку, панель заблимає зеленим світлом, а це означає, що можна їхати. Заблокувати мопед можна легко і просто за допомогою мітки NFC: для цього потрібно просто провести за міткою NFC на панелі приладів.

Электроскутер от Yadea

YADEA V7 600W, 48V20AH lithium

Електроскутер від Yadea поєднує зручність і технологічність. V7 оснащений інноваційним акумулятором, який зменшує ефект старіння та підвищує термін експлуатації. Також виробник впровадив безщітковий інноваційний двигун, який подбає про потужне динамічне прискорення. У YADEA V7 є інформативний 4,2-дюймовий екран, на якому відображається інформація про заряд, швидкість і т.д.

YADEA V7 має 13 різних датчиків для захисту батареї – все це надає райдеру почуття комфорту і гарантує стабільну їзду.

YADEA JS

Недорогий електричний скутер для міських подорожей стане чудовим вибором для щоденного використання. Завдяки кошику, розташованому спереду, з YAFEA JS можна відправитися за покупками до супермаркету та комфортно доставити все куплене додому. Двигун потужністю 400 Вт розвиває швидкість до 30 км/година. Це не найбільший показник, але якщо ви шукаєте бюджетну модель для комфортної їзди в межах міста, то це оптимальний варіант. Одного заряду батареї вистачить, щоби проїхати відстань 45-50 км. Максимальна вага гонщика для цієї моделі – 100 кг.

Электроскутер от Yadea

YADEA G5 2300 Вт

Електричний скутер G5 від бренду YADEA дозволить райдеру насолоджуватися комфортною їздою протягом усієї подорожі. Неважливо, куди ви вирушаєте - у справах або просто вирішили влаштувати прогулянку містом, потужний двигун 2300 Вт справляється з навантаженнями, які під силу далеко не всім конкурентам. Їзда асфальтом або пересіченою місцевістю для G5 не проблема - він об'їде вибоїни і нерівності на дорозі. В електроскутері передбачена амортизаційна підвіска, що зменшує вібрацію, завдяки чому їзда стає плавнішою.

Електроскутер працює від батареї Panasonic 18650, аналогічна використовується у моделях Tesla. Для комфорту користувача передбачено велике зручне сидіння, під ним знаходиться місткий багажник об'ємом 26 л, достатній для перевезення різних речей.

Бронюйте свій ідеальний електроскутер в інтернет-магазині Stylus за найвигіднішою ціною. Доставка здійснюється по всій території України.




Схожі новини

Коментарі