НОВИНИ ГРАД » Статті » Корисні поради щодо вибору павербанка
Полезные советы по выбору павербанка
Читати grad.ua у  

Зовнішні акумулятори стають все популярнішими. Адже навіть в умовах міста не завжди є можливість підзарядити гаджет. На https://elmir.ua/universal_mobile_batteries/ представлено великий вибір таких пристроїв. Інтернет-магазин Elmir.ua пропонує їх за доступними цінами.

Які гаджети можна зарядити?

Сучасний мешканець України використовує кілька типів пристроїв. Серед них:

  • бездротові навушники;
  • смартфони;
  • розумні годинники;
  • камери;
  • планшети тощо.

Кожен із вищевказаних гаджетів може отримати заряд від зовнішнього акумулятора. Навіть ноутбук можна заряджати, але потрібна спеціальна модель павербанка: якщо під'єднати звичайну, то зовнішній акумулятор буде витрачати батарею ноутбука.

Питання місткості

Якщо доводиться подорожувати в межах міста, а переміщення тривають 1-2 дні, то правильніше буде вибрати павербанк на 10 тис. мАг. Цього вистачить, щоб 2 рази повністю зарядити смартфон з нуля. Міські моделі легкі та зручні: їх можна носити навіть у кишені.

Якщо ж подорож триває кілька днів або тиждень, то буде потрібен варіант з місткістю 20-50 тис. мАг. Такі пристрої більші та важчі, але вони можуть заряджати кілька гаджетів одночасно, що дуже цінується в польових умовах.

Питання місткості дуже цікаве: не варто вважати, що павербанк на 20 тис. мАг зарядить смартфон з батареєю 5000 мАг рівно 4 рази. Частина заряду витрачається на нагрів, частина втрачається. Тому смартфон з такою місткістю вдасться зарядити лише 3 рази.

Варто пам’ятати, що місткість впливає на вагу пристрою. Чим вище цей показник, тим більша вага зовнішнього акумулятора.

Зовнішній вигляд

Сучасні моделі дуже різноманітні. Деякі мають всього кілька роз’ємів для заряджання електроніки, а інші мають масу додаткових функцій. Наприклад, виходи з різною силою струму (1, 2, 5 А), потужний ліхтарик тощо. Деякі з моделей оснащені невеликим дисплеєм або індикатором заряду. Це дуже зручно, адже власник завжди знає, коли прийшов час заряджати зовнішній акумулятор. Звісно, чим більше функцій, тим вища вартість.




Схожі новини

Коментарі