НОВИНИ ГРАД » Статті » Інвестиції в житло біля моря: особливості покупки та можливі нюанси

Інвестиції в житло біля моря: особливості покупки та можливі нюанси

Читати grad.ua у  

Кіпр асоціюється з нескінченно довгими пляжами, великою кількістю сонячних днів та теплим морем. Тому для багатьох найбільш привабливий вид житлової нерухомості знаходиться у безпосередній близькості до узбережжя. Вкладення у такі об'єкти цікаво і з фінансової точки зору.

Инвестиции в жилье у моря: особенности покупки и возможные нюансы

Можна чудово заробити на оренді, захистити свої активи від інфляції та з максимальною вигодою продати майно у майбутньому, адже ціна за квадратний метр на Кіпрі стабільно зростає близько 10 років. Розповідаємо про особливості покупки житлової нерухомості біля моря і на які вас можуть очікувати нюанси.

Критерії вибору нерухомості: як укласти вдалу угоду

Насамперед необхідно вивчити ринок та врахувати, що на Кіпрі вважається першою, другою та третьою береговою лінією:

  1. До першої берегової лінії належать об'єкти, що знаходяться на відстані 100 метрів від моря. Але це може бути нерухомість, відокремлена дорогою чи променадом.
  2. Другою береговою лінією називають проекти, які розташовані в межах 200-500 метрів.
  3. Все, що знаходиться далі, можна назвати третьою береговою лінією.

Зазначимо, що в ідеальних умовах статус першої лінії присуджується нерухомості з легким та простим доступом до моря. Однак деякі девелопери вважають пряму відстань від будинку до моря - ви не завжди зможете легко потрапити на узбережжя, навіть якщо будинок знаходиться лише за 100 метрів.

Це відбувається тому, що близька відстань значно підвищує ціну нерухомості. Різниця між порівнянним житлом першої та другої лінії може відрізнятись на 50%. Щоб не помилитися з вибором нерухомості, варто довіритись професіоналам.

На сайті SPM Real Estate можна переглянути доступні апартаменти на Кіпрі біля моря та ознайомитися з іншою нерухомістю від перевірених забудовників. Експерти компанії живуть на Кіпрі понад 10 років та досконально вивчили ринок нерухомості. Сервіс допоможе підібрати вигідний інвестиційний проект, оформити документи та завершити угоду з купівлі.

Переваги та недоліки купівлі житла біля моря

Позитивних моментів від придбання квартир, вілл та будинків близько до узбережжя справді багато. Фантастичні краєвиди та пляж у кроковій доступності відкривають перед інвесторами величезні можливості:

  • відсутність простою при здачі в оренду - в апартаменти та вілли активно заселяються туристи в сезон, багато хто любить орендувати житло на Кіпрі, щоб "перезимувати" біля моря;
  • стабільне зростання ціни за квадратний метр - територія біля узбережжя активно забудовується, оновлюються марини, з'являються нові об'єкти інфраструктури, що підвищує вартість вашої нерухомості.

Хоча нерухомість біля моря залишається найбільш вигідною інвестицією, ви можете зіткнутися із низкою труднощів. Насамперед вам доведеться витрачати більше коштів на обслуговування.

Другий момент – велика кількість туристів у сезон, які можуть створювати багато галасу. Особливо це стосується молодіжних курортів на кшталт Айя-Напи, де гучні вечірки відбуваються цілодобово.

Враховуючи, що будь-який об'єкт має свої особливості, достатньо підготуватися до можливих нюансів, і ви отримаєте вигоду від переваг.




Схожі новини

Коментарі