НОВИНИ ГРАД » Статті » Як доглядати за фарбованим волоссям

Як доглядати за фарбованим волоссям

Читати grad.ua у  


Как ухаживать за окрашенными волосами

Забарвленням волосся сьогодні нікого не здивуєш. Незважаючи на усталену тенденцію виглядати максимально натурально і природно, багато жінок прагнуть підфарбувати сивину або підкоригувати відтінок. Щоб локони виглядали розкішно після фарбування, потрібно використовувати спеціалізовані шампуні для фарбованого волосся. Як вибрати потрібний засіб і не заплутатися в різноманітті косметичних продуктів?

Очищення - важливий етап

Навіть якщо ви відзначаєте, що після фарбування ваші локони стали сухішими, їх необхідно регулярно мити. Двічі на тиждень буде достатньо. Якщо ж голова жирна, ймовірно, знадобиться частіше миття, аж до щоденного. Це жодним чином не зашкодить вашому волоссю. Навпаки, зробить їх міцнішими та здоровішими. А от колір постраждати може. Тому потрібно вибирати правильний шампунь.

До складу якісного шампуню для фарбованого волосся зазвичай входять:

  • олії;
  • екстракти натуральних рослин;
  • кератин.

А ось парабени, силікони, сульфати та множинні аромати краще обходити стороною. Вони можуть не тільки зіпсувати структуру локону, а й спричинити алергійну реакцію.

Що ще потрібно знати про догляд

Догляд за фарбованим волоссям передбачає обов'язкове застосування кондиціонера або бальзаму. Проникаючи глибоко в структуру волосся, вони зволожують локони, роблять сильнішими і живлять зсередини. Крім того, бальзами сприяють закриттю волосяних лусочок, запечатуючи всередині всі корисні мінерали та колір.

Щоб продовжити стійкість кольору, дотримуйтесь простих правил:

  • не мийте голову в перші 48 годин після фарбування;
  • не використовуйте агресивні засоби, що вимивають локони до скрипу;
  • використовуйте бальзами, шампуні, маски, сироватки з позначкою "для фарбованого волосся", щоб уникнути вимивання кольору.

Хорошу косметику для догляду за волоссям можна знайти в магазині Yves Rosher. Загляньте в один із фірмових магазинів мережі або на однойменний сайт, щоб знайти все необхідне для легкого догляду за вашими локонами, які зазнали хімічної дії.

Застосовуйте наші поради на практиці, використовуйте якісну косметику і ваша зачіска виглядатиме бездоганно.




Схожі новини

Коментарі