НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вигідно купити квартиру поблизу столиці

Як вигідно купити квартиру поблизу столиці

Читати grad.ua у  

Якщо ви задумуєтеся про покупку нового житла, але переживаєте про фінансову складову – ця стаття для вас. Далі ми розповімо, як і на чому ви можете заощадити свої кошти на купівлю нерухомості.

Как выгодно купить квартиру вблизи столицы

Отже, на що варто звернути увагу при виборі нерухомості, для економії коштів?

  1. Більшість людей розглядають для себе покупку житла лише у столиці, і це є основною помилкою. Передмістя Києва дуже швидко розвивається, і на даний момент все більшою популярністю, при виборі квартири, користуються саме міста-супутники столиці. По-перше, якість житла у передмісті нічим не гірша, ніж у столицях, навіть навпаки! Місцеві забудовники цінують свою репутацію і використовують тільки високоякісні та перевірені матеріали на будмайданчику. По-друге, вартість квадратного метра майбутньої квартири в передмісті значно відрізнятиметься від столичних цін.
  2. Якщо просто зараз вам не вистачає накопичень на квартиру мрії – не варто відкладати покупку. Поки ви збиратимете суму, квадратний метр вже подорожчає! Так, так і є, адже ціни невблаганно зростають, і насамперед нерухомість – це інвестиція у майбутнє. Саме тому варто розглянути можливі фінансові інструменти, які пропонує забудовник для своїх майбутніх інвесторів: іпотечне кредитування від держави або розстрочка від забудовника. Таким чином у вас буде можливість придбати квартиру мрії за найкращою ціною вже сьогодні, а виплачувати залишок суми у зручний для вас термін.
  3. Також варто звернути увагу на пропозиції забудовників про покупку квартири одразу з ремонтом. Так, з одного боку, вам може здатися - "хіба це зможе заощадити мені гроші?", але повірте, так і є. Тільки подумайте, коли самостійно заходите на ремонт вам потрібно:
  • знайти дизайнера, який підготує вам дизайн-проект вашої квартири мрії;
  • знайти висококваліфіковану будівельну бригаду, які зможуть зробити все точно за проектом;
  • закупити всі необхідні інструменти та матеріали для ремонту. І це не кажучи вже про меблі та техніку.

Так що, купуючи квартиру від забудовника з ремонтом, ви можете заощадити не тільки кошти, але також свій час і нерви.

Тепер, коли ви визначилися з тим, як і на чому ви можете зберегти свої кошти - саме час визначитися з місцем майбутньої квартири. Одним із найпопулярніших передмість Києва вважається Ірпінь. Це дуже зелене та екологічне місто, яке налічує понад 11 парків та скверів. Крім того в Ірпені є соснові ліси, дубові гаї та довга протяжна набережна на березі річки Ірпінь.

Це просто ідеальне місце для довгих та затишних сімейних прогулянок, або веселих посиденьок гучною компанією. Тут є безліч різноманітних майданчиків для занять спортом просто неба (починаючи від стандартних футбол/баскетбол, і закінчуючи майданчиками для воркауту і рингами для боксу), послуги з оренди велосипедів, самокатів, каяків і човнів, функціональні майданчики для дітей різного віку, а також громадські зони для барбекю з мангалами, столами та лавками прямо на березі річки.

Вибираючи забудовника, рекомендуємо звернути увагу на Будівельну Групу Синергія. Це один із найбільших та найнадійніших забудовників Ірпеня, який зводить житло у Київському регіоні з 2010 року. Новобудови Київської області однозначно здивують вас своєю різноманітністю та вибором. Ви можете купити смарт-квартиру або велику трикімнатну квартиру - вибір тільки за вами. СГ Синергія - це девелоперська компанія повного циклу, яка має у своєму штаті команду дизайнерів, а не просто користується послугами різних підрядників.

І якщо ви все ж наважитеся купити квартиру в Ірпені з ремонтом , будьте впевнені, що ви точно залишитеся задоволені роботою дизайнерів.




Схожі новини

Коментарі