НОВИНИ ГРАД » Статті » Xbox Series – яскраві емоцій від вражаючої гри
Xbox Series – яркие эмоции от впечатляющей игры
Читати grad.ua у  

Сучасні консолі – це необмежені можливості для нових ігор. Ігрова консоль нового покоління від перевіреного бренду дозволяє грати у всі ігри, які були випущені раніше.

Навіть у випадку, коли якась із ігор тривалий час не оновлювалась, то консоль зможе запустити на найвищому рівні якості із можливих. В цій серії виробник пропонує оновлений інтерфейс Xbox Series, який є головною фішкою для користувачів. Інтерфейс залишається майже незмінним, а його зовнішній вигляд аналогічний до інтерфейсу Microsoft.

Запустивши консоль, на екрані можна побачити плитки, найбільша з яких розміщується на лівій стороні екрану. Ця плитка відображає останні дії користувача. Менші за розміром іконки відображають програми та ігри, які користувач відкривав раніше.

Інтерфейс містить іконки, які відображають всі установлені на пристрої ігри; профіль користувача, створений в Game Pass. На екрані показані всі акції та новинки, що пропонуються для встановлення на консолі.

Користувач може зайти в магазин та установити ігри – серед яких є безкоштовні та платні. Окрім цього за допомогою іконок можна побачити новини друзів по грі, програми, які рекомендуються та блок з подіями, новинками та івентами.

Переваги Xbox Series

Серед переваг оновлених консолей можна виділити наступні:

  1. Компактний дизайн девайсу.
  2. Безшумне функціонування.
  3. Високий рівень швидкості під час завантаження ігор та програм.
  4. Швидке реагування при натисканні кнопок геймпаду.
  5. Підтримка формату 4К FPS.
  6. Можливість підключити бездротові навушники для ігор.

При цьому є і недоліки пристрою, серед яких можна виділити: низький рівень стійкості у вертикальному положенні, швидке нагрівання корпусу, невеликий об’єм внутрішньої пам’яті, пальчикові батарейки, які використовуються для джойстика, відсутність оптичного приводу.

Але всі ці проблеми досить просто вирішуються. Завдяки підставки можна вирішити проблему стійкості консолі. За допомогою флеш-накопичувача можна вирішити проблему невеликого об’єму пам’яті. Акумуляторами можна замінити пальчикові батарейки.

Можливості консолей Xbox

Компанія Microsoft, випускаючи оновлену серію приставок, запропонувала користувачам достатньо демократичну, але максимально якісну приставку, яка характеризується технологіями нового покоління. За демократичну вартість, користувач може отримати наступні можливості.

Деталізована та контрастна картинка, яка утворюється за рахунок ретрейсингу. Всі програми завантажуються на максимальній швидкості, завдяки таким технологіям, як Velocity та Quick resume.

Пристрій працює майже безшумно, не відволікаючи від яскравої гри. 4К і QHD роздільна здатність, яка є важливим аспектом користування пристроєм. Консоль здатна підтримувати на роздільній здатності 120 FPS при QHD та Full HD.

Навіть вимогливі геймери віддають перевагу такій консолі. Адже за невисоку вартість можна отримати найновіші ігри у високій якості. Є можливість оформлення передплати Game Pass, що дозволяє відкрити доступ на велику кількість різноманітних ігор (понад 300).

При закінченні передплати всі ігрові процеси зберігаються, що дозволяє у майбутньому продовжити гру. Інтернет-магазин Retromagaz пропонує якісні консолі від перевіреного бренду за приємними цінами.




Схожі новини

Коментарі