НОВИНИ ГРАД » Статті » Види блендерів та їх переваги

Види блендерів та їх переваги

Читати grad.ua у  

Блендер – пристрій, що допомагає суттєво заощадити час під час приготування страв. У перекладі з англійської слова Blender означає змішувач, змішувач, виконує функцію змішування страв. Така кухонна техніка призначена для виготовлення абсолютно різних продуктів. Завдяки великому вибору моделей від різних виробників покупці можуть підібрати оптимальний варіант для домашнього та професійного використання.


Виды блендеров и их преимущества

Що можна робити за допомогою блендера

Більшість споживачів дотримуються думки, що дані пристрої створені лише для подрібнення продуктів у пюре, збивання коктейлів тощо. Насправді за допомогою різних видів насадок за допомогою блендера можна:

  • нарізати будь-які види горіхів;
  • швидко перетирати фрукти та овочі (наприклад, у пюре);
  • збивати крем, тісто, білок;
  • заважати соуси;
  • дрібно подрібнювати зелень;

І це ще не всі можливості, вони можуть обмежуватись лише видами насадок, які за бажання завжди можна докупити.

Види блендерів

На ринку існують найпопулярніші моделі блендерів, які відрізняються один від одного за характеристиками та способом роботи:

  • ручний. Прилад, що є подовженою рукояткою, яка найчастіше виготовлена ​​з пластику або металу з розширенням в кінці, де і знаходяться ножі пристрою. За рахунок даної ніжки техніка легко занурюється в ємність з продуктами (чи то миска або тарілка) і виконує процес змішування, нарізки або перемелювання. Все, що потрібно для початку роботи – натиснути на спеціальну кнопку на рукояті. Основними перевагами таких моделей є: невеликі розміри, відсутність необхідності в установці, зручність у миття, великий вибір знімних насадок;
  • стаціонарний. За сумісництвом також настільний блендер, який має досить багатий функціонал. Техніка являє собою скляну або пластикову ємність у вигляді склянки, що закривається. У такі ємності поміщаються необхідні продукти, які незабаром перемелюються за рахунок переміщення скляної ємності на платформу з ножами, що перемелюють. З переваг таких моделей блендерів можна виділити: самостійну роботу, великий асортимент моделей за розмірами та видами ємностей, роботу з будь-яким видом тіста та рідинами.

Вибір залежить від того, якими функціями вам найчастіше доводиться користуватися і від ваших фінансових можливостей. На сайті інтернет-магазину "Фокстрот" у Кривому Розі ви зможете підібрати собі відповідну модель за доступною ціною .




Схожі новини

Коментарі