НОВИНИ ГРАД » Статті » Ігрові ноутбуки, телевізори та інші девайси: яку техніку одесити купують у холодну пору року
Игровые ноутбуки, телевизоры и другие девайсы: какую технику одесситы покупают в холодное время года
Читати grad.ua у  

Бум на обігрівачі на початку осені нікого не дивує. Наближаються холоди, і одесити поспішають якнайкраще до них підготуватися. Не тільки радіатори та керамічні панелі опиняються у списку бажань у городян.

У топ покупок також потрапляють геймерські ноутбуки, великі телевізори з високою роздільною здатністю, настільні ігри та багато інших товарів. Сезонне зростання попиту на них легко пояснити. Чим гірша погода на вулиці, тим частіше доводиться залишатися вдома. Гаджети та інші розваги допомагають організувати захоплююче домашнє дозвілля і не нудьгувати.

Топ найпопулярніших аксесуарів

Весело проводити час на самоті і з сім'єю дозволяє потужний ігровий ноут. Це альтернатива геймерській приставці від іменитого виробника. Перевага лептопа в універсальності. Його можна використовувати не лише для проходження ігор. Пристрій з високою роздільною здатністю екрану та гучними динаміками придатний для перегляду контенту на Ютубі, прослуховування музики.

При виборі ноутбуків для геймінгу користувачі враховують низку характеристик:

  • Діагональ дисплея. Від 15 дюймів – найпопулярніший розмір.
  • Виробник . Потрібні пристрої з ігрових лінійок від компаній Asus, Lenovo, Acer.
  • Апаратне забезпечення. У пріоритеті моделі з новими процесорами та відеокартами, великим обсягом оперативної та постійної пам'яті.
  • Вартість . Більше уваги приділяється лептопам із бюджетного та середнього сегментів.

У холодну пору року також злітають продажі широкоформатних телевізорів. Попри невтішні прогнози техноекспертів, комп'ютери так і не витіснили телевізори з ринку. Цього не сталося, виробники швидко зрозуміли, що користувачеві вже не цікавий звичайний ТВ-приймач із кількома каналами. Щоб задовольнити потреби цільової аудиторії, розробники оснащують пристрої:

  1. Портами для підключення стороннього обладнання. Вони дозволяють зібрати на основі телевізора домашній кінотеатр із потужною акустикою та іншими фішками.
  2. Бездротові інтерфейси. Підтримується трансляція контенту з Інтернету без проводів та різних адаптерів для підключення до локальної мережі.
  3. Вбудованою пам'яттю. Використовувати телевизори можна як медсховища для сімейного архіву фото чи відео.

Одесити віддають перевагу телевізорам зі Smart TV. Вони наближені до смартфона чи комп'ютера доступністю функцій.

Окрім розробників комп'ютерної техніки та ТБ, в осінньо-зимовий період добре заробляють продавці кухонного обладнання. Особливо - пристроїв, які дозволяють швидко і легко готувати велику кількість їжі. Серед «помічників»:

  • мультиварки з автоматичними програмами та підтримкою ручних налаштувань;
  • скороварки з функцією приготування на пару;
  • електричні грилі, які дозволяють створити атмосферу барбекю-вечірки на домашній кухні;
  • хлібопічки для приготування домашнього хліба та печива, кексів чи пряників.

Тішить те, що придбати техніку можна вигідно завдяки спецпропозиціям та акціям. Чорна п'ятниця, міжсезонні розпродажі, передноворічні знижки є багато шансів заощадити на купівлі бажаних товарів.




Схожі новини

Коментарі