НОВИНИ ГРАД » Статті » Республіка Корея — Португалія: ставки та прогноз на матч ЧС-2022

Республіка Корея — Португалія: ставки та прогноз на матч ЧС-2022

Читати grad.ua у  

Чемпіонат світу з футболу — особливий період для гравців, які на ентузіазмі роблять ставки. Укладати парі на турнір ще цікавіше, ставши клієнтом беттинг-компанії Паріматч, розраховуючи на чесність, вигідні коефіцієнти, безкоштовні трансляції та зручний мобільний додаток. Оформлюйте купони у прематч або лайв форматі, стежачи за зміною ситуації на полі в режимі реального часу. Разом з тим доступна на сайті аналітика допоможе краще підготувати на гру Республіка Корея-Португалія ставки, урахувавши статистику команд та трендові прогнози.

Загальна інформація про гру Корея — Португалія

Parimatch

Очікуваний матч стане одним з двох кінцевих у групі H, які будуть зіграні в рамках ЧС-22. Сутичка відбудеться 2 грудня 2022 року, а після її завершення стануть відомі учасники фінального етапу мундіалю.

Статистика збірної Південної Кореї

У групі А азійської кваліфікації команда зустрілася з п'ятьма суперниками: Іран, Саудівська Аравія, Ліван, Ірак та Сирія. Корейці пройшли відбір на другому місці, упевнено завершивши цю частину кампанії. «Азіатські Тигри» беруть участь у всіх чемпіонатах від 1982 року, тому мають досвід і мотивацію, щоб перемагати. Незважаючи на відсутність великих успіхів останнім часом, збірна, як і раніше, являє собою одну з найсильніших в Азії. Кім Джин-Су, Квон Чан-Хун, Хін-Мін Сон та У-Ен Чжон — активні гравці, що дають надію на квиток в 1/8 турніру.

Розклад на Португалію

Укладати парі на турнір

«Європейські бразильці» зіграють на Чемпіонаті світу восьмий раз. Під час кваліфікації УЄФА підопічні Фернанду Сантуша змусили понервувати вболівальників, коли йдучи фаворитами за малим не завалили відбірковий тур:

  • в останньому матчі кваліфікаційного раунду португальці зустрілися із сербами;
  • обидві команди набрали по 17 очок;
  • португальцям для перемоги була потрібна нічия, здавалося, що вони за крок від мети. Проте серби закотили гол у доданий час;
  • «команда обраних» потрапила до плей-офф, зігравши дві гри через стики.

Перша сутичка сталася проти Туреччини, яку легко обіграли на домашньому полі. У фінальному матчі Португалія не лишила шансів македонцям. На «Estadio do Dragao» у Порту вони здобули ще одну перемогу, цього разу з рахунком 2:0. Чи не дасть такий розвиток подій сюрприз і під час змагань у Катарі? Дізнаємося взимку.

донат

Південна Корея проти Португалії — коефіцієнти Parimatch

Аналітики Паріматч віддають перевагу номінальним гостям. Перемога збірної Португалії виставлена за 1.45. Нічия вартує множника 4.30, а успіх Південної Кореї торгується по 7.70.




Схожі новини

Коментарі