НОВИНИ ГРАД » Статті » Різновиди дверних ручок
Разновидности дверных ручек
Читати grad.ua у  

Ручка - це невід'ємна частина будь -яких дверей. Щодня ми входимо в кімнату за допомогою дверних ручок. Хоча насправді ми не надаємо великого значення цьому аксесуару. Але якби він не був, то ми неодмінно помітили б це відразу. Окрім практичної функції, такий аксесуар також відіграє декоративну роль. Правильно вибрана ручка може ідеально підкреслити особливості інтер’єру, доповнити дизайн дверей. Далі поговоримо про типи ручок та особливості їх дизайну.

Дверные ручки

Матеріал виготовлення ручки

Для виробництва ручок, як правило, використовуються стійкі до зносу надійні матеріали, вони можуть бути:

  • Металевий. Продукт - сталь, бронза, алюміній, латунь, а також нержавіюча сталь. Для захисту металу від негативних впливів зовнішнього середовища він покритий хромом, нікелем або засобами на основі них. Отже, ручка дверей тривалий час не втрачає своєї привабливості, і термін служби значно продовжується.
  • Пластик. Найдоступніший матеріал. Сила такої продукції гірша, але ціна значно нижча. Зазвичай такі ручки моделі встановлені на дверях у комунальних приміщеннях, які рідко використовуються.
  • Дерев'яний. Найкраща якість продукції, виготовленої з цінної деревини. Отже, ручки з дуба, бука або попелу триватимуть багато років і не втратять свою естетику.

Різноманітність типів ручок дверей

У інтернет-магазині замок. UKR представляє різні руки для дверей, а саме:

  • Скоби. Нерухомості моделі, яка, як правило, встановлена ​​на дверях між приміщеннями. Така ручка дверей не є найзручнішою і практичною, вона представлена ​​у вигляді арочної кронштейна, яка прикріплена до дверей. Такий аксесуар допоможе відкрити або закрити двері, але більше нічого. Захист у вигляді засувки не буде працювати. Краще використовувати такі моделі для оснащення меблів.
  • Розсувні. Це моделі, які використовуються для встановлення на системах розсувних дверей. Такі продукти створюють одну лінію з дверима, не виступайте за полотна. Установка передбачає його в середині самих дверей.
  • Натискні. Пан-подібні ручки, встановлені з обох боків дверного листя і фіксуються зовнішньою мовою. Щоб відкрити двері, потрібно натиснути ручку. Цей тип ручки може бути закритий криком, секретність таких замків не така висока, але вони досить придатні для внутрішніх дверей.
  • З фіксатором. Встановіть, якщо вам потрібно заблокувати двері. Як правило, вони встановлені на вхідних дверях у ванній кімнаті, туалеті чи спальні. Вони працюють за тим же принципом, що і моделі тиску.
  • Круглі. Сферичні вироби, встановлені на внутрішніх дверях. Така модель також може зафіксувати двері, відкривається поворотом в тому чи іншому напрямку.
  • Кноби. Модель можна плутати з ручкою круглої двері. Основна відмінність цього продукту - наявність замикаючого пристрою в продукті, з яким ви можете закрити двері. Найчастіше ручки встановлюються на внутрішніх дверях. Knobe добре справляється не лише з функціями ручки, але і з функцією засувки.

Вибір ручки для вашого будинку чи квартири, варто, перш за все, будувати особисті переконання та уподобання. Крім того, не забувайте про дизайн інтер’єру, оскільки ручка, як і будь-який інший елемент дверей, повинна гармонійно вписуватися в загальну картину стилістики. Завдяки широкому асортименту товарів у каталогах спеціалізованих інтернет-магазинів, кожен зможе вибрати найбільш підходящий продукт, який відповідатиме критеріям особистого вибору.




Схожі новини

Коментарі