НОВИНИ ГРАД » Статті » 101 троянда – вишуканий та яскравий подарунок

101 троянда – вишуканий та яскравий подарунок

Читати grad.ua у  

Квітковий букет – один із найпопулярніших презентів, який може стати доповненням до подарунка або головним сюрпризом. Троянда – класична квітка, що поєднує витонченість, витонченість та приємний аромат. Флористи використовують троянди для створення різних композицій – мініатюрних, середніх та величезних букетів, оскільки ці квіти не тільки чудово поєднуються з іншими, але й ідеально виглядають у монобукеті.

Букет из 101 розы

Букет із 101 троянди – ідеальний подарунок для коханої дівчини, дружини, близької подруги, начальниці, сестри, мами чи бабусі. Шикарні букети з 101 троянди https://donpion.ua/101-roses/ можна подати близькій людині на ювілей, весілля, день народження, річницю, день закоханих або просто зробити приємний сюрприз без жодного приводу.

Варіації букетів із 101 троянди

Класичний букет із 101 троянди оформляється стрічкою, що дозволяє підкреслити красу самої квітки. Композицію можна оформити пакувальним папером, бантом та іншим декором, залежно від побажань та переваг.

Крім класичного оформлення, букет можна подати в:

  1. Кошик.
  2. Спеціальну упаковку незвичайної форми.
  3. Капелюшної коробки.

Незвичайне оформлення букету додасть оригінальності та привабливості подарунку. Стебла квіток можуть бути короткими або довгими, що дозволяє урізноманітнити варіанти композицій.

Троянди в букеті можуть бути однотонними або кількома відтінками. Цікавими є поєднання білих/червоних та рожевих/білих троянд у букеті. Важливо, що для створення композицій із 101 троянди вибираються спеціальні сорти квіток, які зберігають свіжість та естетичний зовнішній вигляд довгий час.

Букетs из 101 розы

Що символізують троянди?

Троянда - квітка, що символізує любов, ніжність та красу. За допомогою букетів із троянд можна висловити свої почуття, не використовуючи зайвих слів. Гарні об'ємні букети підкреслять хвилюючий момент і зроблять його незабутнім.

Якщо ви хочете піднести букет важливій для вас людині і виявити свої почуття, важливо враховувати відтінок кольорів, щоб ваше послання одержувач правильно витлумачив:

  • червоні відтінки троянди символізують пристрасть та захоплення;
  • білі квітки означають чистоту та чесноту;
  • жовті троянди можуть символізувати розлуку та розставання;
  • рожеві квітки підкреслюють ніжність;
  • бордові троянди означають повагу та стабільність;
  • персикові квіти є символом радості та оптимізму.

Так, букет із бордових троянд стане гарним презентом для керівника чи ділового партнера. Для родичів та близьких друзів можна оформити букети з персикових троянд або поєднання білих та персикових квіток. Композиції з білих та червоних кольорів допоможуть висловити почуття до коханої дівчини чи дружини.

Розкрити свої почуття та передати побажання можна за допомогою листівки, яка чудово доповнить квіткову композицію. Такий подарунок гарантовано підніме настрій, створить святкову атмосферу та зробить незабутнім день.




Схожі новини

Коментарі