НОВИНИ ГРАД » Статті » Цікаві ідеї подарунків своїми руками

Цікаві ідеї подарунків своїми руками

Читати grad.ua у  

Подарунок, зроблений своїми руками, - це не тільки чудовий спосіб продемонструвати людині, наскільки вона вам дорога, але і можливість чудово провести час і освоїти нову навичку під час створення такого презенту. У цій статті ми зібрали найцікавіші ідеї подарунків, наприклад фотоальбом або гурток з фото, які можна зробити своїми руками для родича, друга чи колеги.

Варіанти, пов'язані з фотографіями

До них входять:

  1. Фотокнижка. Ретельно відібрані спільні знімки, надруковані та вклеєні в гарний альбом, допоможуть зберегти спільні спогади. При цьому альбом можна зробити самостійно, використовуючи картон, фарби, фломастери та клей. Також можна надати більшої індивідуальності фотографій, забезпечивши їх у фоторедакторі цікавими написами, а потім роздрукувавши у фотостудії.
  2. Оригінальні чашки на замовлення. Звернувшись до компанії, яка спеціалізується на такій діяльності, можна замовити подарунок для близької людини з особливою пам'ятною фотографією. Керамічна чашка буде актуальною і вдома, і в офісі, нагадуючи про ваші теплі почуття до власника або власниці предмета.
  3. Фотокалендар – настінний або настільний. Його можна також зробити в нескладному фоторедакторі, підібравши для кожного місяця певний знімок, який нагадуватиме про спільно проведені дні та важливі події. Такий календар доречно виглядає і у квартирі, і в кабінеті. Готовий варіант можна надрукувати в друкарні.
  4. Футболка або жіноча толстовка з принтом. На одязі можна надрукувати спільний знімок або якийсь малюнок з особливим змістом для одержувача подарунка.

идеи подарков своими руками

Їстівні подарунки

Ось список того, що можна зробити своїми руками:

  1. Торт. Вибравши потрібний рецепт, можна спекти особливий торт, прикрасивши його так, як підкаже фантазія. Можна зробити оригінальний напис, замовити пряники з певними зображеннями або просто намалювати якусь картинку кольоровою мастикою. Якщо ви вагаєтесь у своїх кулінарних здібностях, попередньо можна відвідати одноденний майстер-клас.
  2. Печиво, мафіни, тістечка. Це більш простий варіант, ніж торт, який підійде навіть кулінарам-початківцям. Головне – підібрати перевірений рецепт.
  3. Букет з цукерок та інших солодощів. В інтернеті є багато інструкцій щодо приготування такого букету з різних інгредієнтів — льодяників, шоколадних плиток, батончиків. Цукерки обертають пелюстками з гофрованого паперу, наколюють на шпажки та прикрашають у формі букета. Можна доповнити композицію маленькою м'якою іграшкою, стрічками, бусинами.

идеи подарков своими руками

Текстильні подарунки

Йдеться про те, що можна пов'язати чи пошити. До числа в'язаних речей, які можна зробити своїми руками як подарунок, входять:

  • светр;
  • шарф;
  • шапка;
  • рукавиці;
  • шкарпетки;
  • підсклянник;
  • чохол для чашки;
  • плед.

З джуту можна пов'язати багаторазовий спонж або мочалку - такий подарунок напевно оцінять люди, які дбають про екологію.

Якщо ви любите і вмієте не в'язати, а шити, можна зробити декоративну подушку - просту або незвичайну форму, у вигляді пончика, авокадо, хмари, серця. Альтернатива - м'яка іграшка, для пошиття якої можна використовувати клаптики старого одягу і навіть шкарпетки.

идеи подарков своими руками

Інші варіанти

Також можна зварити з натуральних інгредієнтів мило, взявши рецепт в інтернеті, спорудити ловець снів з дроту, кольорових стрічечок, пір'я та намистин, а ще зробити картину з ниток, натягнутих у певному порядку на гвоздики, вбиті в дерев'яну основу. Який би варіант ви не обрали, головне - підійти до справи з душею та любов'ю.




Схожі новини

Коментарі