НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Фотошпалери на замовлення
Фотообои на заказ
Читати grad.ua у  

Фотошпалери на замовлення - це відмінне рішення для оформлення дизайну інтер'єру по-перше зображення друкується під потрібні розміри стіни (висота та ширина), по-друге, є кілька варіантів вибору зображення, каталог на сайті.

Варіанти вибору зображення шпалер на замовлення:

  1. Вибрати картинку із запропонованого каталогу. Це найпростіший і найшвидший спосіб. У сучасних каталогах представлений величезний вибір малюнків з різноманітними сюжетами.
  2. Купити зображення у фото банку. Цей варіант надає можливість виявити більше фантазії та надати більшої індивідуальності своєму інтер'єру. Адже у фотобанках вже знаходиться понад двісті мільйонів видів. До того ж можна не сумніватися, що на виході Ви отримаєте якісне зображення, адже у фото банки заливають виключно високоякісні фотографії та малюнки, створені справжніми професіоналами.
  3. Замовити полотно з фотографією, яку Ви зробили особисто. Тут є певні плюси та мінуси.
  4. Чудовий варіант для кабінетів, хабів чи офісів, які не мають вікон.

Плюс у тому, що це буде унікальне фото і, відповідно, унікальний інтер'єр. Такого більше ні в кого Ви не зустрінете.

Мінус у тому, що зробити справді якісне фото може лише професіонал. Якщо Ви таким не є і якість зображення недостатньо висока, варто віддати його графічним дизайнерам для малювання, і тоді Ви отримаєте реалістичні шпалери для свого інтер'єру.

Інші параметри вибору фотошпалер на замовлення

  • Крім картинки, купуючи фотошпалери на замовлення, можна підібрати матеріал на будь-який смак: полотна можуть бути паперові, флізелінові або паперові на флізеліновій основі.
  • А також існує і вибір текстур: гладкі, шорсткі, з текстурами штукатурки, рогожки, тканини.
  • Клас захисту теж можна підібрати: звичайний папір, шпалери, що миються, фотошпалери із захистом від тварин, на яких не залишаються сліди пазурів.

Отже, Ви визначилися із зображенням, матеріалом, текстурою своїх шпалер на замовлення. Наступний крок – це замовити кольоропроби. Це невеликий фрагмент фотошпалер, який компанія роздруковує та надсилає Вам поштою для затвердження. Ви отримуєте можливість побачити насиченість квітів, помацати поверхню своєї майбутньої стіни, переконатися як товар.

Як бачите, придбати фотошпалери на замовлення – це легко, швидко та цікаво. Якщо ж Ви вагаєтесь з вибором, завжди можна звернутися за допомогою до професіоналів – консультантів.




Схожі новини

Коментарі