НОВИНИ ГРАД » Матеріали за 02.09.2024
Новости Одессы 2 сентября

Новини Одеси 02.09.2024

2.09.2024, 21:51

День народження улюбленого міста та початок навчального року - фаворити нашого сьогоднішнього випуску. Стримано, але проникливо. Саме так відзначила Одеса свій ювілей – 230 років. На Думській площі урочисто підняли Прапор міста під оплески почесних громадян Одеси, військових і дипломатів. А на Алеї

Светлана Герега – гостья программы «Тема дня» в студии одесской ТРК ГРАД

Діти з особливими освітніми потребами: до інклюзивного класу чи корекційної школи?

2.09.2024, 19:03

Як визначити батькам, що краще для їхньої дитини з особливими освітніми потребами: інклюзивний клас у звичайній школі чи все ж таки навчання в корекційному закладі? Рекомендації директорки інклюзивно-ресурсного центру Світлани Гереги у програмі «Тема дня».

День города в Одессе: каким он был

День міста в Одесі: яким він був

2.09.2024, 18:30

Сьогодні, 2 вересня, Одеса відзначає День міста. На Думській площі було урочисто піднято прапор. На Алеї Зірок відкрили 4 нових зірки з іменами видатних одеситів.

«Шаг» вместо копейки — Нацбанк предложил сменить название монеты

«Шаг» замість копійки — Нацбанк запропонував змінити назву монети

2.09.2024, 18:13

Презентація ініціативи відбулася сьогодні, символічно у День гривні, у Національному банку. На заході були присутні вчені, які займалися вивченням історії грошового обігу України, та надали свої експертні висновки щодо історичної обґрунтованості відродження назви «шаг».

Национальный кешбэк

Національний кешбек: покупець українських товарів отримає 10% компенсації

2.09.2024, 17:29

З сьогоднішнього дня в Україні розпочала роботу програма «Національний кешбек». Українським виробникам, торговцям та споживачам пропонують пройти реєстрацію через додатки «Дія» та отримувати повернення витрачених на товари коштів.

В Одессе задержали поджигателей автомобилей военных

В Одесі затримали паліїв автомобілів військових

2.09.2024, 15:47

Унаслідок спецоперації силовики нейтралізували угруповання, яке здійснювало підпали в Одесі, Херсоні та Миколаєві. Затримано організатора та учасників групи, яких координувала ФСБ Росії, фігуранти підпалювали службові автомобілі Сил оборони, у пріоритеті були військові пікапи.