ГРАД » Статьи » Принтований одяг - це модно та унікально

Принтований одяг - це модно та унікально

Читать grad.ua в  

Останніми роками друк та персоналізація одягу на замовлення набуває все більшої популярності. Це пов'язано з тим, що нанесення логотипів і слоганів на одяг чи аксесуари є ефективним інструментом реклами та відносин між клієнтами та партнерами. У бізнесі брендування може допомогти цільовим клієнтам стати лояльними до компанії чи організації, а ще бренд стає впізнаваним.

Технології нанесення друку на одяг

Сьогодні друк на худі – це креативний та оригінальний спосіб перетворити звичайний одяг на щось особливе. Якщо ви хочете підкреслити свою індивідуальність, просунути свій бренд або зробити приємний презент близькій людині, то саме друк на одязі може зробити це за допомогою таких видів технологій як:

  • Друк на плівці. Цей метод друку використовує спеціальні кольорові плівки для формування малюнка, логотипа чи напису з частин, які потім закріплюються на підкладці за допомогою термопреса.
  • ДТФ-друк. Це сучасна та популярна технологія цифрового друку, яка використовується для перенесення повнокольорових та двокольорових зображень, текстів та логотипів з різноманітними відтінками та переходами як простих, так і складних. За допомогою такого способу на матеріал можна переносити будь-які візерунки, текст та особисті індивідуальні дизайни.
  • Вишивка на машинці. Це висококласний метод нанесення логотипу на одяг. У результаті отримується яскравий, якісно вишитий логотип компанії на худі, який буде вас вражати. Є деякі нюанси вишивки на трикотажі, наприклад, для вишивки використовуються спеціальні голки із закругленими кінчиками. Часто доводиться застосовувати додаткові матеріали, такі як водорозчинна плівка або клейкий флізелін.
  • Шовкотрафаретний друк. Це один з найкращих методів для друку зображень, текстів та логотипів на текстилі. Для друку використовуються спеціальні друкарські форми (трафарети). Така технологія дуже точно та якісно відображатиме візерунки, лінії та інші декоративні елементи.

Догляд за худі з принтом

Для того, щоб ваш одяг з логотипом малюнком чи написом прослужило якомога довше та зберігало свій первісний вигляд, вам потрібно:

  1. Прати її навиворіт. Так ви можете зберегти яскравість логотипа чи зображення та запобігти його вицвітанню під час прання.
  2. Використовуйте делікатний режим прання. Високі температури можуть пошкодити принт, тому рекомендується прати при температурі нижче 30°C.
  3. Не використовуйте відбілювач. Хімічні, агресивні речовини можуть пошкодити логотип чи малюнок, а також склад самого одягу.
  4. Прасуючи худі, завжди прасуйте зі зворотного боку, щоб уникнути прямого контакту між принтом та праскою. Ще корисно покласти тонку бавовняну тканину.
  5. Щоб уникнути деформації зображення чи напису, не зберігайте худі в упаковці протягом тривалого часу і не піддавайте його сильного тиску інших предметів. Це збереже одяг довше.
  6. Уникайте сильний засобів для виведення плям, бо можуть пошкодити принт.

За допомогою цих простих правил ви зможете надовго зберегти якість та гарний зовнішній вигляд худі.




Похожие новости

Комментарии