НОВИНИ ГРАД » Ви питали – ми відповідаємо » Видача свідоцтв про здобуття середньої освіти з відзнакою

Видача свідоцтв про здобуття середньої освіти з відзнакою

Министерство образования и науки
Читати grad.ua у  

До редакції сайту ТРК «ГРАД» надійшов лист від випускниці одеської школи із питанням про терміни отримання свідоцтва про освіту.

Лист до редакції

Добрый день!

Я выучилась на красное свидетельство с отличием в ЗОШ 11, но на выпускном мне его не выдали. Потому что эти свидетельства с отличием делают в Киеве.

На данный момент свидетельство еще даже не начинали делать в Киеве, т.к. женщина, которая этим занимается в Киеве – в отпуске.

Я собираюсь поступать в колледж, но меня не могут допустить к экзаменам ведь у меня нет свидетельства! А до окончания приёма документов осталась неделя, до 13 числа.

Я с моей мамой звонили и в Министерство Образования, и на горячую линию 1545, но ни на одном номере с нами не поговорили операторы, потому что все заняты. Писали электронные письма и там нас игнорируют.

Прошу Вас помочь, возможно Вы сможете достучаться до Министерства и они пришлют это свидетельство. Пожалуйста!


Щоб розібратися в ситуації ми звернулися до Головне управління загальної середньої та дошкільної освіти Директорату дошкільної та шкільної освіти.

Відповідає член Експертної групи з питань державно-громадського управління освітою, державний експерт – Пуцова Ганна Андріївна:

Медалісти та всі, хто отримує свідоцтва про здобуття освіти з відзнакою – отримують документи останніми, бо їх замовляють після отримання результатів ЗНО.

Документ виготовляється у триденний термін, потім передається до управління освіти, яке і видає документ своїм претендентам.

Не хвилюйтесь, документ буде видано до початку вступної кампанії.

Усі претенденти отримають документи з відзнакою до початку вступної кампанії. Два дні затримки сталися через те, що результати ЗНО прийшли на вихідні.

Не треба звертатися нікуди. Коли документи будуть готові – подзвонять та скажуть прийти забрати своє свідоцтво.

Нехай усі наші відмінники спокійно відпочивають та насолоджуються влітку!

Телефоны горячей линии




Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: