Новини Одеси 27.12.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 27 грудня 2023 року

Унаслідок ворожої атаки дронів-камікадзе на Одеську область загинули двоє людей. 

Четверо людей загинуло і 14 отримали поранення. Минулої доби Херсонщина пережила одну з наймасовіших атак російської армії. 

Загалом уночі зафіксовано пуски 46 дронів по Україні, які атакували хвилями в різний час з інтервалом 15 хвилин. 

Упродовж дня 27 грудня відбувалося відновлення водопостачання у Київському та Хаджибейському районах міста. Тимчасові складнощі виникли у зв'язку з аварією на електромережах, що живлять один із об'єктів водоканалу. 

400 млн грн вартує будівництво нового водопроводу у Приморському районі. Адже не можливо не помітити, як перекопаний Французький бульвар, вулиці Академічна, Говорова, Зоопаркова створюють проблеми мешканцям цього, великого району. Фахівці кажуть, що це надовго і закінчення всіх робіт заплановано на весну.

З 2024 року поступово розпочнеться процес зміни правил в’їзду до країн Європейського Союзу для громадян 60 країн світу, серед яких і українці. 

Прикордонники повідомили, що цими днями зафіксовано один з найвищих показників пасажиропотоку з початку війни. Минулого тижня український кордон перетнули понад 750 тисяч осіб на виїзд і на в’їзд в Україну.

Стало відомо, скільки витратила наша країна на оборону з початку року. Сума на сектор безпеки і оборони склала більше півтора трильйона гривень. 

Зарізав сусіда і викинув тіло у лиман. В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві, зловмисника знайшли завдяки ДНК-експертизі.

Нацполіція попереджає про фейкові СМС про надходження посилок. 

У Пересипському районі затримали наркоторговця. 

У школах Одеси – зимові канікули. 

В Одеському літературному музеї відкрилася виставка, присвячена творчості Михайла Жука. 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: