Новини Одеси 26.10.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 26 жовтня 2023

У МВС розповіли про останні обстріли російських військових. Ворог атакував цивільні об'єкти у 4-х областях.

В Україні набув чинності оновлений закон, який збільшує терміни безперервного перебування українських військових на лікуванні.

З метою підтримати та надихнути на досягнення наймолодших мешканців Одеси – на стадіоні «Чорноморець» провели «Відкритий урок футболу» для дітей із сімей вимушених переселенців та сімей захисників України.

Понад шість тисяч дітей з особливими освітніми потребами здобувають знання у навчальних закладах Одеської області. Про розвиток інклюзивного навчання та системи підтримки дітей на Одещині розповів голова обласного профільного департаменту Олександр Лончак.

Смертельні розваги на залізниці – тема, яка, на жаль, є актуальною в Одесі і сьогодні. Лише за останній тиждень у місті сталося кілька інцидентів за участю підлітків. Школярі, бажаючи зробити селфі для мережі на даху поїзда, зазнали поразки струмом, один із них загинув на місці.

На Одещині вантажівка збила двох підлітків на скутері.

А у Кодимі затримали п'яного водія, який спровокував аварію та спробував втекти з місця ДТП.

Побили, зв'язали та вивезли в поле. На Одещині затримали зловмисників, які викрали людину.

Колекція «Скіфського золота», виставлена в музеї в Нідерландах у той час, коли Росія окупувала Крим у 2014 році, вже найближчим часом повернеться до України.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: