Новини Одеси 16.10.2023

Новини Одеси 16.10.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 16 жовтня 2023

Сьогодні 600 день з моменту повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

В Одесі відчутно похолоднішало, бабине літо офіційно закінчилося.

Представники ДПЕК «Одеські електромережі» на брифінгу 16 жовтня заявили, що до опалювального сезону готові на 100%, проте чиновники Одеської облдержадміністрації, які були присутні на зустрічі, уточнили, чого насправді ще не вистачає.

У разі повного блекауту, критична інфраструктура Одеського регіону зможе безперебійно працювати протягом 5 діб, для чого заготовлено близько 600 тисяч літрів пального.

Опускали головою у вигрібну яму і змушували бігати без спідньої білизни: на Одещині школярі знущалися з свого однолітка.

У НАБУ на Одещині більше немає начальника. Володимира Деуліна відсторонено від виконання посадових обов'язків, розпочато службову перевірку.

Жінка за кермом мотоцикла загинула внаслідок ДТП на трасі Одеса-Мелітополь.

Ще одна смертельна аварія сталася на Одещині: легковик зіткнувся з вантажівкою, водій загинув на місці, його 11-річний син у тяжкому стані в реанімації.

Рак молочної залози стоїть на другому місці у списку онкозахворювань після раку шкіри. З 16 по 20 жовтня в Одесі проходить тиждень профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози, жінки можуть безкоштовно пройти мамографічне обстеження.

Постарайтеся не нервувати. Це, напевно, головна порада, яку лікарі різних спеціалізацій сьогодні дають пацієнтам.

За вбивство онука на лаві підсудних виявився 84-річний мешканець Одеського району. Пенсіонер закопав тіло свого онука у дворі. Фігурантові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

І ще про одне звіряче вбивство. Суд ухвалив вирок двом жителям міста Південний, які 3 роки тому вбили жінку-таксистку.

У свої сто років досі пише картини та переповнений натхненням. Виставка робіт відомого одеського художника Івана Козірода відкрилася у музеї Західного та Східного мистецтва.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: