Новини Одеси 03.10.2023

Новини Одеси 03.10.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 3 жовтня 2023

Сусідна з нами Миколаївська область зазнала чергової ворожої атаки безпілотників.

Повітряні сили ЗСУ показали, як українська протиповітряна оборона збиває безпілотників у Південному напрямку.

Будівлю Одеського Будинку вчених планують законсервувати.

Італійці виявили бажання брати участь у відновленні Спасо-Преображенського собору в Одесі, який також постраждав внаслідок ракетної атаки Росії 23 липня.

Скай Шат – це нова унікальна система для знищення ворожих безпілотників. Її розробили одесити спільно з силами оборони півдня України та вже випробували на полігонах бойової підготовки.

Служба безпеки України нейтралізувала одну з найбільших агентурних мереж Росії з моменту повномасштабного вторгнення: затримано 13 інформаторів.

Роз'яснення щодо нової схеми організації руху на Миколаївській дорозі, яка діє вже кілька днів, дав особисто одеський міський голова.

Від фіксованого курсу гривні – до гнучкого. З сьогоднішнього дня Національний банк запроваджує режим керованої гнучкості обмінного курсу гривні щодо долара. Що це означає і чи варто очікувати на валютні стрибки, розповів економічний експерт.

Двоє людей загинули внаслідок аварії на трасі Подільськ — Балта. Легковик на величезній швидкості з'їхав з дороги і врізався в дерево.

А на міських дорогах Одеси внаслідок аварій постраждали 4 особи.

Експерти аграрного ринку прогнозують зростання цін на найпопулярніші позиції продуктового кошика українців, зокрема на овочі.

Життя після 60 тільки починається! У цьому впевнені учасники одеського фестивалю «Планета довгожителів».

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: