Новини Одеси 31.08.2023

Новини Одеси 31.08.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 31 серпня 2023

Оперативна ситуація на південному фронті – стабільно напружена, повідомляють сили оборони.

Не вщухають збройні атаки російської армії проти мирного населення Херсонщини.

У Міжнародний день зниклих безвісти у столиці та в Одесі пройшли мирні акції, на яких сім'ї, які розшукують своїх рідних, безвісти зниклих українських військових, продовжують нагадувати про своїх близьких.

На Одещині на кордоні затримали пасажирів, які намагалися вивезти з України старовинні золоті монети та стародруки.

На Одещині 40 рятувальників гасили масштабну пожежу в садовому кооперативі – горіли суха трава, чагарники та дачні будівлі.

Створення безпечного освітнього середовища залишається пріоритетом у роботі шкіл. 1 вересня понад шістсот закладів середньої освіти Одеського регіону приймуть школярів.

На Одещині голова громади намагався отримати «відкат» у 100 тисяч гривень за ремонт бомбосховища.

В Одесі викрили чергову схему ухилення від призову та затримали організатора – чоловік пропонував підробити документи про непридатність до військової служби за 20 тисяч доларів США, посилаючись на свої зв'язки до ТЦК.

Ще одного організатора незаконної схеми та групу ухилістів затримали на кордоні на Одещині.

На Одещині прикордонники за допомогою безпілотника затримали правопорушника. Чоловік намагався вночі потай пробратися на територію Молдови.

Нещодавно ми спілкувалися з одеситами про комфортність життя і що їм для цього необхідно. А сьогодні, в останній день серпня, наші кореспонденти поцікавилися у городян – чи всі їхні плани, поставлені на початку літа, здійснилися і які очікування від майбутньої осені.

31 серпня жителі Землі зможуть спостерігати незвичайне і дуже красиве явище – одночасно буде видно супермісяць і «блакитний» Місяць.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: