Новини Одеси 21.07.2023

Новини Одеси 21.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 21 липня 2023

Росія ракетами «Калібр» потрапила в термінали із зерном на Одещині – знищено 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю, постраждали двоє людей та техніка ДСНС.

Поліція повідомила про підозру депутату міськради щодо отримання неправомірної вигоди.

І ще одна річ про корупцію. У ньому фігурує екс-глава одеської облдержадміністрації Максим Степанов.

Смертельна аварія на трасі Одеса-Рені. Водій не помітив у темряві пішохода, внаслідок чого чоловік опинився під колесами вантажівки і від отриманих травм помер на місці ДТП.

Місячна норма опадів випала в Одесі у четвер за кілька годин. Негода повалила 36 дерев, потоками води на вулиці міста завдало мулу та сміття.

Як отримати актуальну професію чи перекваліфікуватися на ту, що має попит – ці теми обговорили в Одесі під час форуму, який зібрав представників освіти та бізнесу, роботодавців.

Коледж чи вищий навчальний заклад? Таке питання ставлять собі майбутні студенти. Нині на освітньому ринку багато пропозицій. Навчатися можна як очно, так і онлайн. Детальніше про це розповіла директор Одеського коледжу комп'ютерних технологій "Сервер" Тетяна Отрадська.

Одесити заздалегідь обирають професію для своїх дітей, щоправда, останні не завжди дотримуються вибору батьків.

Вивозив ухилістів за кордон конями. На Одещині затримали трьох українців та громадянина Молдови, який допомагав втікачам незаконно виїхати з країни гужовим транспортом.

І ще про ухилистів. Поставила призовникові фейковий діагноз: в Одесі викрили на хабарі лікаря однієї із офтальмологічних клінік.

Згідно з останніми опитуваннями, Одеський регіон найкраще належить до внутрішньо переміщених осіб, продовжуючи покращувати умови для них, стаючи, по суті, другим будинком.

Диктор новин: Ксенія Терзі

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: