Новини Одеси 05.07.2023

Новини Одеси 05.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 5 липня 2023

На Україну насувається неймовірна спека. Зважаючи на все, погода в Одеському регіоні найближчими днями очікується надзвичайно задушливою та спекотною.

Медики, у свою чергу, попереджають – у ці спекотні дні необхідно ставитись до свого здоров'я та самопочуття з пильною увагою.

Фонд імені Климентія Шептицького виплатить українцям фінансову допомогу.

РФ різко збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі.

На Одещині затримали місцевих жителів, які забезпечували ухилістів документами для виїзду за кордон.

Фракції "Батьківщини" у Парламенті не вдалося "ветувати" законопроект 8401, яким повертаються довоєнні перевірки бізнесу. Водночас лідер партії Юлія Тимошенко впевнена, що вдасться розробити зміни до документа, які відмінять норми, які є найболючішими для підприємців.

Понад 1000 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, було евакуйовано з Одеського регіону за кордон за час дії військового стану. Про особливості усиновлення дітей-сиріт, їх влаштування у сімейні форми виховання, розповіла Наталія Утюпіна, начальник служби у справах дітей Одеської обласної військової адміністрації.

ДТП у Приморському районі. На вул. Черняховського автомобіль Ауді збив пішохода, який переходив дорогу у недозволеному місці.

На Одещині затримали наркодилера з великою партією наркотиків.

На Одещині вилучили контрафактну тютюнову продукцію та алкоголь на 14 мільйонів гривень.

Чергове підвищення цін на електроенергію змусило українців замислитись про різні способи економії. Один із них – це перехід на нічний тариф – згідно з яким споживання електроенергії ділиться на дві чи три зони, залежно від часу доби.

Україна та європейські союзники вже протягом тижня проводять військово-морські навчання «Сі Бриз». Через війну вони перемістилися до Шотландії.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі