Новини Одеси 03.07.2023

Новини Одеси 03.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 03 липня 2023

Напередодні Дня Військово-морських сил Збройних Сил України до Одеси приїхав Президент Володимир Зеленський. Глава держави поспілкувався з військовими, відвідав поранених у шпиталі.

3 липня в Україні відзначають День зенітних ракетних військ у складі Повітряних сил Збройних Сил України.

13 іранських ударних дронів знищили українські захисники вночі 3 липня.

Одеса попрощалася ще з одним захисником України.

Передавав ворогові розвіддані про важливі енергооб'єкти та оборонні підприємства. В Одесі судитимуть чоловіка за державну зраду.

Тарифи на воду в Україні не підвищуватимуть.

А ціни на електроенергію вже зросли, тож побутові споживачі ще більше зацікавлені в тому, щоб економити. Платити вдвічі менше за світло дозволить встановлення двозонного лічильника, кажуть фахівці.

На Одещині в селі Любомирка водій легковика не впорався з керуванням та заїхав на територію приватного будинку, де розміщувалася пасіка.

У передмісті Одеси ледь не згорів вщент приватний будинок.

Масштабну пожежу гасили і на Одещині.

У Білгород-Дністровському районі поліцейські затримали місцевого мешканця. На своїй присадибній ділянці пенсіонер, ймовірно, вирощував коноплі.

Нещодавно в Одеському зоопарку народилося дитинча єнота-полоскуна, від якого відмовилася рідна мама. На допомогу прийшла одна із працівниць установи.

«Війна очима фотожурналістів», «Аматорська фотографія» та «Дитячі репортажі» – три виставки, об'єднані в єдиний проект «Українського фото-щоденника», відкрилися в галереї одного з арт-просторів Одеси.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: