Новини Одеси 27.06.2023

Новини Одеси 27.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 27 червня 2023

Російська армія продовжує тероризувати Херсонську область, накриваючи обласний центр та передмістя вогнем із РСЗВ, важкої артилерії, мінометів, авіації та БПЛА.

Питна вода придатна до споживання та відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. Такими є результати моніторингу її якості в Одеському регіоні, розповіли співробітники обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Три десятки випадків гострих кишкових інфекцій у середньому за тиждень реєструють працівники Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Одразу три серйозні ДТП із постраждалими сталися у місті і це лише минулої доби.

В Одесі викрили чиновника обласної військової адміністрації, який надав понад 7,5 млн грн.

Близько п'яти сотень бомбосховищ у регіоні залишаються проблемними.

І знову до наслідків стресу та захворювань, які вони можуть спричинити. Нерідко від частих переживань та напруження страждають очі. Щоб не ускладнювати проблему, необхідно вчасно звертатися до фахівців та проходити офтальмологічний огляд.

28 червня у дитячих стоматологічних відділеннях медустанов Одеси пройде День відкритих дверей.

З 30 червня змінюються ціни на електроенергію для бізнесу. Таке рішення ухвалила національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відновлення енергетичної інфраструктури та житла – основні пріоритети держави. Міністр фінансів України нагадав, що минулого тижня на Лондонській конференції країни-донори пообіцяли виділити 60 млрд євро на відновлення України.

Чотирирічна дівчинка отримала тяжкі травми, випавши з вікна у Крижанівці.

За останній місяць на території Одеської області внаслідок падіння з вікон постраждали п'ятеро дітей, троє з п'яти випадків смертельні, ще двоє дітей перебувають у тяжкому стані.

Непередбачена сонячна активність – такою прогнозують ці космічну погоду влітку.

«Ля пляж» та «Сі-сайд» – так називаються фотопроекти одеського майстра Сергія Гуменюка.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: