Новини Одеси 13.06.2023

Новини Одеси 13.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 13 червня 2023

Кривий Ріг став епіцентром нічної ракетної атаки російських військових. У ніч проти вівторка окупанти випустили по місту шість ракет. Потрапили до п'ятиповерхового будинку та складів підприємства.

На Херсонщині через обстріл загинув священик – один із ворожих снарядів вибухнув на території церкви. Внаслідок російських ударів пошкоджено житлові будинки, пошту, адміністративні будівлі, центральну площу та об'єкти критичної інфраструктури.

Морепродукти з Чорного моря вживати ризиковано, наголошують фахівці. Особливо небезпечно їх купувати на стихійних ринках чи неперевірених торгових точках.

Стан морської води в акваторії Чорного моря змінив ряд показників, тому вживання риби, яка в ньому водиться, може бути небезпечним, кажуть фахівці.

Прийшов у гості та під час п'яної сварки зарізав приятеля. На Одещині затримали підозрюваного у вбивстві, 30-річному чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Одещині з незаконного обігу вилучили цигарок та алкоголю більш ніж на два мільйони гривень.

І до теми юридичної підтримки військовослужбовців – найчастіше воїни звертаються із питанням, як отримати одноразову грошову компенсацію за поранення. Юристи рекомендують звертати увагу насамперед на довідки в лікувальному закладі.

Пільгову ставку податку 2 відсотки для фізичних осіб-підприємців не скасували. А лише відклали.

Згідно з експертним аналізом опитування з нерухомості, в якому взяли участь понад півтори тисячі українців, максимальна сума, яку більшість респондентів готова витратити на купівлю житла в Україні – це 50 тисяч доларів США, а на оренду – 15 тисяч гривень на місяць.

Пролунав останній дзвінок, і школярі пішли на канікули. Завершився ще один навчальний рік в умовах воєнного стану. У якому форматі дітям довелося навчатись цього року, наскільки вдалося забезпечити укриттями навчальні заклади – далі у випуску

Дитина може продовжити навчання у своїй школі у разі, коли там є укриття. Якщо ж ні, то учнів об'єднають у класи очного навчання біля сусідньої школи, де є притулок.

Одеський зоопарк став притулком для тварин, яких протягом Херсонської області принесло до узбережжя Одеського регіону.

Директор Одеського зоопарку розповів, що не лише рятують тварин та допомагають їм відновитися, а й підтримують своїх вихованців, зокрема пернатих.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: